Cevap: Whatsapp ! Önemli .
Üstüne vazife miymiş neden böyle bir şey yapmak istiyor?
Boş atıyor, bu telaşa bakılırsa dolu tutacak..
- Baska bir bayanla yazdigimi dusunuyomus .
-- engin ünalmis: ne demek istediginizi pek anliyamadim?
Alıntı:
Rapatack rumuzlu üyeden alıntı
- Baska bir bayanla yazdigimi dusunuyomus .
-- engin ünalmis: ne demek istediginizi pek anliyamadim?
Başka bir bayanla yazıştınız mı peki?
Yazışmadıysanız zaten sorun yok. Sizin canınızı sıkan nedir?
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Başka bir bayanla yazıştınız mı peki?
Yazışmadıysanız zaten sorun yok. Sizin canınızı sıkan nedir?
Bayanla tabiki yazisiyorum ,is geregi ama oyle mustehcen ya da baska hir turlu degil .. Yinede esimin boyle birsey yapmasi beni rahatsiz ediyor . Yani bu durum da benim bir hukuki savunmam ya da hakkim doguyomu . Onu merak ettim sadece .. - savciliktan benim iznim olmadan gidip whatsapp dokumanlarimi isteyebilirmi ?
Yenge sizi kıskanıyor abi ne güzel demekki çok seviyor, engel olmak yerine yardımcı olun dökümanlar gelsin kıskanacak bir şey olmadığını görsün size güveni ve sevgisi artsın olmaz mı? sıkar mı biraz yoksa hı? aramızda konuşuyoruz yoksa ucu ya mezarda ya mahkemede mi görünür bu işin? :)
Whatsapp aracılığı ile yapılan konuşmalarda mesaj telefonunuzdan ayrılmadan önce şifrelenir. Whatsapp'ın kendi ağı üzerinden alıcının cihazına ulaşır ve orada şifresi çözülür. Buna "uçtan uca şifreleme" denir. Yani mesajı sadece gönderen ve alan şifresiz olarak görür. Aradaki kimse mesajın şifresiz halini göremez ve mesajlarınız hiçbir yerde depolanmaz. Yani şu an Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg bile o mesajları göremez. Sadece gönderen ve alan telefonlarda şifresiz haliyle kayıtlı bulunur. Özetle ya eşiniz sizi kandırmaya çalışıyor ya da bir başkası eşinizi kandırmaya çalışıyor. Saygılarımla.
Alıntı:
CanCi rumuzlu üyeden alıntı
Whatsapp aracılığı ile yapılan konuşmalarda mesaj telefonunuzdan ayrılmadan önce şifrelenir. Whatsapp'ın kendi ağı üzerinden alıcının cihazına ulaşır ve orada şifresi çözülür. Buna "uçtan uca şifreleme" denir. Yani mesajı sadece gönderen ve alan şifresiz olarak görür. Aradaki kimse mesajın şifresiz halini göremez ve mesajlarınız hiçbir yerde depolanmaz. Yani şu an Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg bile o mesajları göremez. Sadece gönderen ve alan telefonlarda şifresiz haliyle kayıtlı bulunur. Özetle ya eşiniz sizi kandırmaya çalışıyor ya da bir başkası eşinizi kandırmaya çalışıyor. Saygılarımla.
Hem Whatsapp'ın, hem de Amerika devletinin arzu ederse görebileceğinden emin olabilirsiniz :)