Servise gidipte gelemeyen laptop
Bimeks'ten ek garantili aldığım dell markalı laptopumun bataryası bozuldu şarja taktığım halde dolmuyordu 01.03.2017 tarihinde servise göndermeleri için bimeks mağazasına bıraktım 12.03.2017de geldi. Ama dokunmamışlar bile tekrar göndermek zorunda kaldım. Bir batarya takılıp göndereceklerdi bugün ayın 28.03.2017i aradığım zaman geçiştiriyorlar vizelerime çalışmam için laptopum gerekli ama kimi arasam bir faydası dokunmuyor bimeks ve Koç sisteme yasal işlem başlatabilir miyim?
Cevap: Servise gidipte gelemeyen laptop
siz teslim edip elinize tamir teslim belgesini aldığınız an yasal süreç başlar. Bu süre 30 yada 20 iş gününü geçemez. Geçmesi halinde kullanıcı yeni cihaz talebinde bulunursa yeni cihaz verilmek zorunludur diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen
Bilgisayarımın kenarı kırık geldi tekrar gitti ilk verdiğim andan beri 47 gün oldu ama sistemlerinde 36 gün gösteriyor yeni bilgisayar talep edebilir miyim?
Evet. Edebilirsiniz. İsterseniz 6502 sayılı kanunun ilgili maddelerine de bir göz gezdirin.
Tazminat davası açabilir miyim acaba
İcraya gitti konu avukat benden para kesilmeyeceğini söyledi 230 TL eksik yatırdı hesabıma bu mümkün mü