Merdivenlerde evcil hayvan beslenmesi hk.
Merhaba;
Binada üst katlara çıkmayı sağlayan merdivenlerde ,kimlik kartı olan bir kedi üst kat komşum tarafından beslenmekte fakat bu kedi ayakkabılarım başta olmak üzere eşyalarıma zarar vermekte. Sahibi ile evinde beslemesi konusunda görüşme yapsak ta sonuç alamadık. Bu hayvanı merdivenlikte tutmaya devam ediyor. Merdivenelrdeki halıalr vs hep kedi tüyü oluyor ve ayakalrımızdan içeri kadar geliyor. 200 TL verip aldığım ayakkabılarımı yırttı yine değişen birşey olmadı, şimdiden en az öğrenci halimde 500 tl zarar ettim ve sahibi ilede hiçbir şekilde anlaşmaya varamıyoruz. Bu konuda artık son çare yasalara dayanacağım fakat bu konuda bir madde vs var mı ? Bina içerisinde merdivenlerde hayvan bulundurulmasına ilişkin ? Yardımlarınızı bekliyorum
Cevap: Merdivenlerde evcil hayvan beslenmesi hk.
Cümle kapısı açık kalınca kaçmıyor mu kedi?
Cevap: Merdivenlerde evcil hayvan beslenmesi hk.
hayır kaçmıyor. alıştırıldı. sokaktan yavruyken aldılar o zamandan beri ev yüzünü haftada 1 2 kere anca gördü geri kalan tüm zamanalrda merdivenlikte tuttular hayvan büyüdü tabi koca kedi oldu. Kapı açık bırakılınca çıkıyor daha sonra tekrar alıyorlar. bodrum kata tuvaletini yapıyor kokudan durulmuyor vs vs. Kaç kere kaçsın diye kapıyı açık bıraktım ama nafile