şirket battı 6 aydır maaş alamıyorum istifa etmem söylendi ?
Özel bir şirkette iç mimar olarak 30 Mayıs 2016 da işe başladım. işe başlarken veya sonrasında da sözleşme yapılmadı..
SSK yı arayıp sorduğumda 1400 küsür ssk'mın yatırıldığını söylediler. Zor durumda olduğum için 2000 TL maaş ile işe girdim.. Yılbaşından itibaren maaşım 3000 TL oldu olmasına, fakat işe girdiğim tarihten eylül ayına kadar düzenli bir maaş alamamış olup eylül ayında bayram dolayısıyla 3000 tl elden maaş aldım. Bundan sonraki tarihlerde maaşımı asla alamamış olup 2-3 ayda bir 100, 200, 500tl gibi komik rakkamları elden aldım.. son zamanlarda yol paramı ve yemek paramı da kendim verdim yani işin özü sürekli düzeleceklerini söyleyerek oyalandım... Herkes istifa etti .. mesleğim olmayan temizlik vs gibi işleride iyi niyetimden yaptım. Şirket batma noktasına geldi haciz geldi ofis kapandı beni geçici bir süreliğine yeni ofis bakana kadar eve yolladılar. Bu durumda bile evden home ofis veya koşturarak iş yaptırmaya çalıştılar.
Maaşımı almadığım için yapmak istemedim o zaman istifa etmen lazım dediler, daha önce istifa eden ofis arkadaşıma bütün haklarını aldığına dair kağıt imzalatmak istediler..
nasıl bir istifa dilekçesi yazmalıyım.
not:hiç bankadan para yatmadı maaşlar elden veriliyordu ki işe girdiğimden beri parça pinçik hiç maaş alamadım hep önümüzdeki ay haftaya diye nerdeyse 1 senedir oyalandım. Şuan ofis bile kapandı yeni yer bakıyorlar zannedersem... durum kötü olduğu için ofis bile tutmayacaklarmış bir kaç ay..nasıl bir yol izlemeliyim
Değerli cevaplarınız için teşekkürler