-
Avukat sikayeti
Merhaba benim icra borcum var fakat icraya odeme yaptim bi kismini kalan miktarida avukatin hesabina odeme sagladim.avukat icrayi kaldircagini soyledi yalniz hala icrayi kaldirmadi ve borcumu da ben odedim buna ragmen hala maasimdan kesinti yapiliyor her ay avukata ulasamiyorum.bu konuyla ilgili ne yapabilirim.
-
Cevap: Avukat sikayeti
Avukatyın hesabına ödemeyi yaparken icra dosya numarası da belirterek yaptıysanız, dekontla icra dairesine giderek ödemeyi dosyaya işletebilirsiniz.
-
Odemeyi yaparken icra dosyasi bilgisi girmedim.sadece aciklama kismina icra dosyasi temizleme kapatma diye bi metin belirttim
-
Avukatı baroya şikayet edin
-
Avukata neden ulaşamıyorsunuz?
-
Bi avukatın parayı hesaptan alıp icraya ödememe gibi durumu göze alması olağan bir durum değil bence.Adamın başında bir iş var ulaşılmadığına göre. FETÖ den hapiste olabilir,ölmüş olabilir ,hastanede komada olabilir ,ne bileyim herşey olabilir.Avukat yerine firma ya da banka her neyse borçlu olduğunuz kurum, onlarla görüşün en mantıklısı.Baroya şikayet etmeniz bir çözüm sağlamaz.Sizin amacınız icrayı kaldırmak dekontunuz da var nihayetinde.Asıl borçlu olduğunuz yer size bilgi verir asıl muhatabınız onlar sonuçta.
-
Direk baroya gidin Sorun kısa zamanda çözülecektir. Bende neden avukata ulaşamadığınızı anlamadım.
https://www.cerensumer.av.tr/adana-ceza-avukati