Cevap: Cezaevine madde sokmak
Hapdan kastınız ekstazi galiba... Adama demezlermi ağrı kesici almak varken ekstazi alıyorsun diye,
Yani karakolda o sekilde ifade verdim..ama bunu tarlabasindan aldim ve cok nadir de olsa kullandigim oldu..ben olayin soku ile ifademi o sekilde verdim..gercekten de ciddi bir dis agrim var 3 disimde problem var..novalginde ictim..antibiyotikde..iltihap kurumadan da islem yapmiyorlar dise..yani tabiki verdigim ifade inandirici degil ama mahkeme de bunu ara sira ictigimi iafe edicem...benim asil merak ettigim bunu cezaevindeki kisiye ulastirmaya calistigim dusunulmesi ceza olayi aslinda bu..birjac emsal karara baktim 12.5 ceza almis mesela bir kadin...ogluna esrar gondermis valizin icinde yada bir digerindr apis arasina bantla saklamis bir digerinde ise valizin icinde kotun ic cebinr parayla sarili eroin gondermis bunlar hep ceza almis...ama benim mahkumla temas etmem mumkun degildi kapali bir gorustu..bide x raydan ustumde pantolunun cebinde ic cep var orda..zaten nornal cepte olsa unutmasam onuda ustumu bosaltirken birakirdim...ven konun bu yonunu merak edoyorum...bu sahsa 2 kere goruse gittim gecen haftaki acikti bu haftaki kapaliydi..
Olay belki baskadir bence hemen olumsuz yorum yapmayin..neyse gercegin ne oldugu konusunu savci yada hakim ifadede anlayacak..ben burda birinin basinin yanmamasi icin ugrasiyorum..ama hemen negafit yaklastiniz en basindan konuya..yinede katkiniz ocin tesekkur ederim..iyi geceler..