Dersaneye tazminat davası açabilmenin şartları
merhaba. özel bir eğitim kurumunda öğrenciyim. dershane kayıt olurken bize vaad ettiği hiç bir şeyi sağlamadı. ne yeteri kadar ders veriyorlar nede söyledikleri kadar kaliteli eğitimleri var ders saatleri sürekli değişmekte bu durumdan kötü etkilenmekteyiz. son 4 ayda 3 öğretmen değiştirdik. böyle bi kuruma karşı tazminat davası açabilirmiyiz açsak bile kazanma şansıımız varmıdır. konu hakkında sizlerden yorumlarınızı rica ediyorum bana yol gösterirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Cevap: Dersaneye tazminat davası açabilmenin şartları
Bizim tazminat hukukumuza göre,
İyi yemek yaparım dedi yapmadı
İyi öğretirim dedi öğretmedi
Bunu seveceksiniz dedi sevdirmedi
Rüya gibi bir tatil geçireceksiniz dedi geçirmedik
yaklaşımlarının hukuki bir karşılığı yok.Ancak o kurumu etrafınıza olumsuz referans olarak ve bu durumu şikayet sitelerinde paylaşarak gereğini yapabilirsiniz.Esenlikle..
bunları az çok bende biliyorum. benim söylemek istediğim.sık öğretmen değişikliğinde verilen eğitimin olumsuz yönde etkileniyor buda özel eğitim kurumlları kanununda kurstan ayırmama sebebi olarak gösteriliyor. ben sizden neler yapılabileceğini öğrenmek istediğim sadece
Öncelikle yazarken büyük harf, küçük harf dahi dikkat etmemiz gerekenlerden.Buna dikkat ederek yazın.
Az çok bende biliyorum dediğiniz ama sorduğunuz şey olan
Tazminat hakkınız yok.
Kurstan ayrılma hakkınız var.
Hepsi bu.