Trafik kazasinda babami kaybettim sigorta sirketi dava açtı
Arkadaslar 2011 kasim ayinda babami trafik kazasında kaybettim arac başkasınındı babamin ehliyeti yoktu yolda giderken karşı şeride gecip diger yoldan gelen araç onlara çarpıyor babamın yanında olan kisi ve babam öldü karşıdan gelen adama bisey olmadı babamın yanındaki kisinin ailesi 180 bin tl tazminat aldı biz hiç bir tazminat almadık istemedik sigorta sirketi bize dava açtı 180 bin tl lik benim bu parayı verecek durumum yok bu davadan nasıl kurtulabilirim ne zaman sona erer üstüme hic bisey alamıyorum el koyabilirler diye lütfen bilen biri bana yardım etsin allah rızası icin
Cevap: Trafik kazasinda babami kaybettim sigorta sirketi dava açtı
Reddi Miras yaptınız mı? Eğer yapmadınız sa Sigorta şirketi Parayı alır düşüncesindeyim.
Yapmadım maalesef simdi bu sigorta benden bisey alamiyo üstümde bisey yok bu dava ne zaman biter ne zaman kurtulurum acaba
Bu borçtan Dava bitse bile kurtulamazsınız .Sigortalı Bir işe girseniz bile hemen maaşınıza haciz konulur.Üzerinize bir şey alamazsınız Yani bu Parayı size bir şekilde ödetmeye çalışırlar
Yapmayın ya ben nasıl vereyim ki 180 bin tlyi daha önce çalıştım sigortalı oldum maaşıma bisey olmadı ama neden acaba
- - - Updated - - -
Böyle bi kanun çıktığını duymuştum yaklaşık 2 ay önce sevinmiştim artık sigorta sirketleri ölenlerin yakınlarından tazminat talep edemeyecekler diye cok sevinmiştim böyle bisey olabilir mi acaba lütfen bana bi yardım edin
Alıntı:
Kumdere22 rumuzlu üyeden alıntı
Yapmayın ya ben nasıl vereyim ki 180 bin tlyi daha önce çalıştım sigortalı oldum maaşıma bisey olmadı ama neden acaba
Sayın Kumdere İsterimki siz kazanasınız ama biliyorsunuz ki Sigorta şirketlerinin güçlü Avukat Kadrosu vardır.Bunlar her türlü Hukuki yolları ezbere bilirler.
Dava sonuçlanınca Maaşınızın 4/1 veya 3/1 Haciz koyarlar Ömrünüzün sonuna kadar bu parayı ödemek zorunda kalırsınız
Miras dan Hak alınca borçlara da kefil olmuş oluyorsunuz
Bir Avukat tan destek alın
Benim düşüncem budur.
Anladım cok sagolun bunlar insanı hayattan sogutur babamın öldüğü yetmemiş gibi bide tazminatlarla uğraşıyorum bu nasıl is anlamadım gitti
Ehliyetsiz olması olayı karıştırıyor. Ehliyeti olsa idi siz bile tazminat alabilirdiniz
Olacağı varmış iste araba yanındaki kişinin aslında ama o alkollü diye almış kaza olmuş durumda böyle olunca tazminat bize kaldı ne yapicami şaşırdım askerden yeni geldim dünyamı kararttilar
- - - Updated - - -
Olacağı varmış iste araba yanındaki kişinin aslında ama o alkollü diye almış kaza olmuş durumda böyle olunca tazminat bize kaldı ne yapicami şaşırdım askerden yeni geldim