-
Başsavcılık adresleri
ARKADAŞLAR BİR ARAŞTIRMA VE ÖDEV İÇİN BAŞSAVCILIKLARIN ADRESLERİNE İHTİYACIM VAR NETTEN ARADIM BULAMADIM. LİNKİ VEREBİLECEK YA DA YARDIM EDECEK YARDIMSEVER ARKADAŞLARDAN CEVAP BEKLİYORUM. SYGILARIMLA.
Lütfen forum kuralları uyarınca yazınızı küçük harflerle yazınız.
-
-
Sayın arkadaşım öncelikle çok teşekkür ederim. Ancak bana isim ve bulunduğu yerin adresi gerekiyor. Şu an tek tek arıyorum da.
-
Sayın öğretmen2,
Bu ödevin konusu nedir?
-
Sayın Öğretmen aslında sorunuzun cevabı basit;
Şöyle ki; diyelim Zonguldak Devrek savcılığının adresı gerekiyor,
Devrek Adliyesi Devrek/Zonguldak.
İl merkezlerindekı savcılıkların başına il ilçe ise ilçe ismi ve devamına adliyesi yazın.
-
Öğretmenlere başsavcılılkarın adreslerinin ödev olarak verilmesinin eğitimle ilgisini anlayamadığım gibi Duygun Hanım'ın da belirttiği gibi her ilin ya da ilçenin ismi adres için zaten yeterlidir.
-
Zaten adreslerin böyle bir sitede verilmeside bence uygun değil her il ve ilçenin sitesi ve savcılık adresleri belli ...
Zaten böyle bir ödev de olamaz gibi geliyor bana olsa olsa neyse yazmayayım ayıp olmasın ev krokileride lazım mı?
İstihbarat ödevi bile olamaz zaten belli...
Bu garip bir forum yanıta gerek yok...
-
Bu arada avukat arkadaşlarımı son kez ikaz etmek istiyorum...
Türkiye Cumhuriyetinde Savcılık yoktur... CUMHURİYET SAVCILIĞI VARDIR ... YADA CUMHURİYET BAŞSAVCISI... ödev konusunu bilmeyen öğretmene uymamakta yarar var lütfen CUMHURİYETE SAHİP ÇIKALIM 10 HARF TASARRUFU YAPMAYALIM....
-
Sayın commodore1tr,
Son derece yerinde uyarınız için teşekkür ediyorum.
-
Sayın Commodore;
Haklı uyarınız için teşekkür ederim bende.