Kasten yaralama ve güveni kötüye kullanma
Biri yardımcı olursa sevinirim bi kız arkadaşımla onun evinde alkol aldık bi süre sonra bu alkolün etkisiyle sapıtmaya ağlamaya başladı baba bıcak çekip siktir git fln dedi bnde uğraşmamak için çıktım kendi evime geldim bi kaç saat sonra evime gelip telefonunu aldığım söyleyip istedi bn almadığımı söledim gitti bi süre sonra aradım telefonunu nerden bulduğunu sordum seni şikayet ettim dedi kapattı bi kaç gün sonra karakoldan çağırdılar benim onu bıçakladığımı telefonunu aldığımı söylemiş bileğini çizmiş bnm bıçakladığımı söylemiş bn suçlamaları kabul etmediğimi beyan ettim 2 mizden başakada kimsede yoktu yanımızda savcı dava açarmı yoksa takipsizlik verirmi
Cevap: Kasten yaralama ve güveni kötüye kullanma
Böyle durumlarda mağdurenin beyanı esas alınıyor.Çok acil avukat yardımı öneririm zira bir anda kendinizi ağır ceza mahkemesinde bir davada bulmanız çok uzak bir ihtimal değil.
Savcı ancak şikayetçi inandırıcılıktan uzak, şizofrenik, çelişkili ifadeler verir ve daha önce de sıkça benzer şikayetlerle savcılığı meşgul etmiş biriyse bu gibi durumlarda takipsizlik veriyor.Onun dışında dava açılması kesine yakın.