Telefon borcundan dolayı eve icra gelir mi?
Merhabalar kolay gelsin.
1 sene önce hat üzerine almış oldugum telefon borcunu bir kaç taksit ödedikten sonra öğrenci olmamdan dolayı ödeyemedim. Bir kaç hafta önce mezun oldum. Avukatlık bürosundan beni arayıp pazartesi günü eve polis eşliğinde icrayı geleceklerini söylediler. Telefondaki bayana taksit yapabilirmisiniz diye sordum hiç bir şekilde ona da yanaşmadılar direk faizli bir şekilde paranın tamamını hemen istiyorlar. 8.115 tl . Üzerime kayıtlı bir şey yok . Şuanda ödeme gibi bir durumum da yok en geç 3 ay sonra ödeyebilirim. Eve gelip eşya alma gibi durumları olur mu? Bilgilendirirseniz çok sevinirim
Cevap: Telefon borcundan dolayı eve icra gelir mi?
Borç dan dolayı her türlü şekilde icra gelir.
evinizdeki eşyadan mesela iki televizyon var birini alırlar
Masrafların ve Faizin artmaması için Anlaşma yoluna gidin
Cevap: Telefon borcundan dolayı eve icra gelir mi?
Ya nasıl alıyorlar ya evin sahibi eşyaların sahibi değilsen hiç bişey yapamazlar kardeşim...üzerimde 4 tane ödenmemiş telefon faturası icrası var ancak arayıp öde diyorlar haciz göndericez diyorlar bende gelin artık diyorum...onlar da biliyorlar işim olmadığını üzerime mal olmadığını maaşım olmadığını zaten gelirim olsa öderim uğraştırmam sana tek tavsiyem avukata gidip taahhüt vermek için hiç birşey imzalama ceza evine attırırlar o zaman bırak gelirin olana kadar beklesinler