Merhabalar. Yaşadığım bir sorun sebebiyle yardımınızı rica ediyorum.
Kamu görevlisiyim. Bir arkadaşla ufak bir sürtüşme yaşadık ve bu müdüre söylenmiş. Arkadaşın daha önceden müdürle husumeti varmış. Müdüre tutanak olarak vermiş. Müdür bana tutanakta suçlandığımı benim de tutanak tutmam gerektiğini eğer tutmazsam suçlamaları kabul etmiş olacağımı söyledi. Tutanak tutmaya karar vermişken müdür daha önceden bulunan husumeti nedeniyle arkadaşın terör örgütüne sempati beslediğini bu sebepten dolayı aramızda sorun olduğunu başka bahaneyle bana küfür ettiğini ve saldırdığını yazmamın benim için iyi olacağını söyledi. Ben tutanak tutmadım durum böyke olunca. Bu durumdan arkadaşın haberi oldu ve iftira, suç uydurma suçu ile müdür ve bana ve görevi kötüye kullanma ile müdüre dava açacağını söylüyor. Daha önce mahkeme kapısından geçmeyen biri tedirginlik yaşıyor haliyle. Müdür kendini kurtarmak için yalancı şahitle bana bu tarz söylemleri oldu diye suçlamada bulunursa benimle ilgili suç oluşur mu? Herhangi bir yazı belge yok. Müdürün bu tarz konuşmasını da dava konusu edeceğini söylüyor. Yardımlarınızı bekliyorum çünkü ciddi anlamda psikolojimi etkilemeye başladı bu durum. Teşekkür ederim.