Cevap: Şijayetten vazgecme
Ufak bir tartışmanız oldu ama hanım darp raporu aldı fıkra gibi değil mi sizce de?
Sizin bu Dava Şikayetten vaz geçseniz bile devam eder.Ceza almanız HAGB veya Para cezası kaçınılmazdır
Geçmiş olsun
Dogru fıkra gb geliyor.cok ayrıntıya gırmedm tabı.evde annem ve babamda vardı.itişme kalkısma sırasnda onlar ayırdı.kolunu sıkı tutup cektıklerı ıcn kızarıklık olmuş.darp raporundan kasıt bu.basıt tıbbı mudahaleyle gıderılebılr denıyor ztn.sırf bana olan hırsından inatla yaptıgı bırsey.ek ifadesınde itiraf edıyor zaten.ben cagırmadgm halde kendı gelp bu ıfadeyı verıyor.
Basit yaralama eşe karşı olunca nitelikli hal aldığı için kamu davası açılmış vazgeçme ile düşmez bir avukata gidin ayıptır söylemesi mahkemede paçayı kurtaracak savunmayı size o yapabilir :)
Engin bey ilginz için tsk ederm.aslnda dövme vurma gb bı durumum olmadıgı için bundan yana sıkıntım yok.yanı kendımden eminm.raporda sadece kolda kızarıklık var.esımde dovmedıgını ıtıraf edıyor.kayıtlı esımn mesajları var annesınin yanındayken bana atmş oldugu iftira atması ile ilgili.zaten tartısma sırasında benm aile buyuklerı var tanık olarak.sımdı ben ceza almasam bile sonucta esim bi hata yapmş.acaba yalan beyandan yada iftiradan o ceza alırmı.iddianamede savcı bey istememiş ama mahkemede bu durum sıkıntı olabilecek sanıyorum
Ya eşiniz iftira attığını itiraf edip(eğer öyle ise) iftiradan ceza alacak, ya da siz eşe karşı darptan ceza alacaksınız.daha önce sabıkanız yoksa para çevrilecek, ertelenecek yada hagb olacak.Biz vazgeçtik diye bir şey şu aşamadan sonra söz konusu değil.
Aslında birazda düşeceğiniz hakime bağlı. Benzer bir durumda darp raporu alıp şikayetçi olan eşe dilerse ifadesini değişebileceğini söylemiş. Şikayetçi şikayetini almamış darp eden eş hagp almış.
Eşiniz iftira attım diyeceğine olayın ciddi bişey olmadığını olayın sıcaklığı ve çevrenin etkisiyle bir anlık sinir neticesi şikayetçi olduğunu söylerse bir etkisi olabilir. Hagp bile alsanız artık eşinize dokunurken bir daha düşünürsünüz olur biter.