Mülakatta hile yapan memur ihbarı
Merhaba. Ben şuanda sözleşmeli infaz koruma memurluğu yapan bir kişiyi ihbar etmek istiyordum. Bu kişi mülakatta Cumhuriyet Başsavcısı'na nasıl yalanlar söylediğini ve onun mülakattaki tavırlarından ne kadar rahatsız olduğuna dair bana twitterdan mesajlar atmıştı. Ben de bu mesajların ekran görüntülerini ve çıktılarını aldım. Sormak istediğim soru şu. Twitterda bu kişiyle konuşurken ben de birçok sıkıntılı cümle sarf ettim. Eğer ben bu kişiyi ihbar ettiğim zaman tüm twitter konuşmaları incelenip benim söylediklerim için de başım derde girebilir mi? Yoksa benim sunduğum kanıtlar fotoshop olmadığı öğrenilip yeterli görülüp gerekli ceza kendisine verilebilir mi?
Cevap: Mülakatta hile yapan memur ihbarı
Twitterdaki konuşmalar silinirse, elinizdeki resimlerin geçerliliği çok kuşkulu duruma düşer. "Sıkıntılı" dediğiniz laflar neler?
Cevap: Mülakatta hile yapan memur ihbarı
Onunla uzun süredir sohbet ediyoruz. Haliyle siyaset vs. birçok muhabbetimiz oldu. Twitter mesajları silinmedi. Bende hala duruyor. Yalnız o twitter mesajlarını sildi. Bunu biliyorum. Sıkıntılı dediğim kısımlar ise; başka zamanlarda yaptığımız siyaset konuşmalarımız ve bu mülakat muhabbetiyle ilgili bazı kısımlarda benim ona "aferin, iyi yapmışsın" şeklinde destek çıkmalarım.