Merhaba 2 gün önce adliyeye ceza infaz bürosuna adlı para cezasının taksidini òdemek için gitmiştim. Fakat memur taksidin yatırılmayacagını gününün geçtiğini söyledi. İlk taksidi 2 temmuzda ödedim oradaki memurlar her ayın 2 sinden diğer ayın 2 sine kadar yatırma mı söyledi.Ben ayın 5 inde maaş aldığım için hep son gününden 5-6 gün önce yatırıyordum, 3 defa 28 inde 4 defa 15 inde son 3 defada 9 unda yatırdım yani son odeme tarihinden tam 3 hafta önce yatırdım memur geçen ayı yatırıyorum zannetti sanırım ve beni dinlemedi bile geçmiş yatıramazsın dedi yalvar yakar ikna ettim garanti olsun diye 3 hafta önceden son 3 ay diğer memurlar hiç sorun çiķartmıyordu söyledim memura arkadaşlar hata yapmış herhalde dedi ve ayın 2 sine kadar yeniden taksit yatırma mı söyledi yani 1 ayda 2 taksit yatırma mı söyledi ben bu durumu adliyede hangi yetkiliye konuşabilirim yardımcı olabilirmisiniz taksidi mi 3 hafta önceden yatırdığım halde tekrar para yatırma mı söylüyorlar ayın 5 inde maaş alıyorum bu parayı yatırmam çok zor yardımlarınızı bekliyorum