Fabrika dan çıkardılar çıkışımı kantinden göstermişler
Saygıdeğer büyüklerim 8 yıldır çalıştığım fabrika dan çıkardılar ama e devlet ten işsizlik ödeneği nde çıkış yerim fabrikanın kantini olarak gözüküyor bana verdikleri çıkış belgesinde yaptığım işe kadar doğru.sendika lı olarak çalıştığım büyük bir marka olan bu fabrika devletimizi dolandırıyor yoksa benimi?
Cevap: Fabrika dan çıkardılar çıkışımı kantinden göstermişler
Alıntı:
sekil262626 rumuzlu üyeden alıntı
Saygıdeğer büyüklerim 8 yıldır çalıştığım fabrika dan çıkardılar ama e devlet ten işsizlik ödeneği nde çıkış yerim fabrikanın kantini olarak gözüküyor bana verdikleri çıkış belgesinde yaptığım işe kadar doğru.sendika lı olarak çalıştığım büyük bir marka olan bu fabrika devletimizi dolandırıyor yoksa benimi?
Değerli üyemiz ;
tam olarak anlayamadım.
1-) e-devlette fabrikanın kantininde çalıştığınız yazıyor ,
2-) ama size verilen çıkış belgesinde farklı bir pozisyonmu yazıyor.
tam açıklayıcı olarak anlatırsanız ve e-devlet görüntüsü ile size verilen çıkış belgesini içeriğinde bulunan ad soyad tc kimlik no bilgilerinizin üzerini kapatarak buraya koyarsanız iyi net bir bilgi verebilirim... sevgilerle
İlginiz için teşekkürler efendim evet farklı pozisyon yazıyor e devlette kantinden çıkmış görülüyor bana verilen belgede fabrika dan çıkmış görünüyor.fotoğrafları yükleyemedim bu sayfaya bakmak isterseniz mail yoluyla gönderebilirim
Alıntı:
sekil262626 rumuzlu üyeden alıntı
İlginiz için teşekkürler efendim evet farklı pozisyon yazıyor e devlette kantinden çıkmış görülüyor bana verilen belgede fabrika dan çıkmış görünüyor.fotoğrafları yükleyemedim bu sayfaya bakmak isterseniz mail yoluyla gönderebilirim
saygıdeğer üyemiz peki elinizdeki çıkış belgenizdeki bölümde sadece fabrika çıkışımı yoksa fabrikada yaptığınız görevide belirtmişlermi ?
ayrıca fabrikada yaptığınız meslek dalını belgeleyebilen bir kanıtınız varmı ?
yaka kartı tanık vb kanıtlayacak birşey...
bunlarıda cevaplayın ona göre güzel bir dava açalım....
Kayitlarda nerede calisiyor gorunuyorsaniz, ancak oradan cikisiniz verilebilir. Calismadiginiz bir yerden cikarilmaniz mumkun degil.
Sizin goreviniz neydi?
Çıkış belgesinde
son ünvan:montaj işçisi yazıyor.
E devlet ten işsizlik ödeneğinden baktığımızda fabrikanın kantin işletmeciliği yazıyor.
Cevaplarınız için teşekkürler bu durumda ne yapmam gerekiyor?
- - - Updated - - -
Maaş bordrosu var ondada montaj işçisi yazıyor.eylül ayında işten çıkan başka arkadaş tada aynısı olmuş ondada kantin gözüküyor.ne yapmamız gerekiyor?
İşyerinizin insan kaynaklarına sordunuz mu bunu?
Belki sehvendir. Kendileri de farkında değildir belki.