Sgk 29 kodla çıkış sigortayı asgariden yatırma
Merhaba 2011 yılından beri bi şirkette koordinatör olarak çalışıyorum geçen ay performans düşüklügü vs bahanelerle işten cıkarıldıgımı söylediler kıdem tazminatımı cok az verdiler ihbarıda vermiyceklerini söylediler bende kabul etmedim birşey imzalamadan cıktım 3 gün sonra avukat aracılıgyla dava açtım 5 sene boyunca maaşım asgari ücretten gösterildi geri kalanı elden aldım haftalık calısma saati olarak 60-65 saat çalıştım mesai ücretleri almadım bayram resmi tatil vs hepsinde calıstım mesai ücreti almadım dava açtım. dava kagıdı gitmeden çıkışımı yapmamışlardı daha sonra ögrendim kağıt gidince sgk`ya çıkış kodu olarak 29 bildirmişler işsizlik maaşımıda alamıyorum. yeni işe başlıycam çalışma belgesi istediler eski şirketi arayarak söyledim çalışma belgesi istedigimi oyalıyorlar beni vermiyorlar işe başlayamıyorum magdur oluyorum. iftira atarak 29. koddan çıkarmışlar beni bunu düzeltmelerini söyledim mahkemeye verdim diye sinirlenmişler düzeltmiceklerini söylüyorlar bunu nasıl düzeltebiliriz benim avukatım mahkemenin sonuclanmasını bekliceksin yapıcak bişey yok dedi bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler.
Cevap: Sgk 29 kodla çıkış sigortayı asgariden yatırma
Mahkeme sonucunu bekleyeceksiniz, başka yol yok.
Cevap: Sgk 29 kodla çıkış sigortayı asgariden yatırma
çalışanlardan şahit tutmuşlar işe geç geliyordu işini yapmıyordu vs ama bununla ilgili bana tutanak tutmadılar uyarmadılar öyle bununla ilgili tazminat alamama gibi durumum olabilir mi