Superonline haksız kazanç için uğraşıyor
Vodafone net abonesi iken beni superonline dan arayıp Vodafone internetinizi iptal edelim bize geçin yaz yalın kampanyasını sunalım size 3 ay Bedava aylık 63lira dediler.Vodafone'a üye olduğumu taahhüdüm olduğunu belirtince biz iptal ederiz dediler tamam dedim geçiş yapıyoruz 48 saat içerisinde kontroller yapılıp döneceğiz dediler.Altyapı kontrolleri yapıldı sorun yok diyerek 28.05.2016 tarihinde benim geçişimi yaptıklarını söylediler.Herşey iyi güzel derken Temmuz ayında Vodafone dan arandım ve internet faturalarımı ödemem gerektiği söylendi.Superonline ı kullandığımı ve onların Vodafone 'ü iptal ettiklerini söylediğimde bana benim internetimi kullanıyorsun ve ben şuan kesiyorum dediler ve Vodafone internetimi kestiği günden itibaren evimde internet yok defalarca Superonline ı arayıp belirttik en az 50 kişiye aynı sorunu anlattım ve hiçkimse hiçbirşey yapmadı.Bilgisiz müşteri temsilcileri ordan oraya aktarıp durdu.Ne hikmetse konuştuğum hiç kimseye birdaha ulaşamadım.En son bir müşteri temsilcisi beni kampanya hakkında arayan kişinin suçlu olduğunu yalan ifadelerde bulunduğunu söyleyip onun hakkında dilekçe yazdı tabi o bayana da birdaha ulaşamadım böyle böyle 7 ay bunlarla telefon görüşmeleriyle uğraştım en son başta sorun olmayan benim altyapım suçlu çıktı gelin yapın dedim 50 lira karşılığında ekip göndereceklerini söylediler.Hizmet vermiyosun madem iptal et dedim 690 lira verirsen tabi dedi müşteri hizmetlerinde ki kişi neredeyse dövecek olan ses tonuyla en son kardeşim kullanamıyorum bu interneti fatura çıkartıyorsunuz her ay dedim kullanın o zaman diye bağırdı.Yaptırın kullanın diye bide azarlandım.Temmuz ayından beri şikayet edip durdum 6 ay boyunca hiç bişey yapmadılar kendi turkcell sitelerin de de benim kullanımım olmadığı açık gözüküyor.Şikayetlerim üzerine dönen kişilerde faturaları ödemeden bişey yapamıyoruz diyor şimdide benim hakkımda yasal işlem başlatacaklarını söylüyorlar.Benim ne yapmam gerekiyor ?Benden hizmet vermedikleri bir internetin faturasını çıkarıp para istiyorlar.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
Cevap: Superonline haksız kazanç için uğraşıyor
Olayın tüm dramatik öğeleri yerine sadece önemli kısımlarını yazsanız daha iyi olur bence. Belli ki Superonline sizi kandırmış. BTK'dan bir şikayet dilekçesi yazın. Vodafone'dan hizmet alıyormuşum bu kadar süre ama Superonline'a para ödedim boşuna ve daha çok para istiyorlar diye.