-
trafik otoparkı
birşey sormak istiyorum lütfen cevaplarsanız Şimdi bu kaza yapılan motor sahibi olmadığı ve gelip araştırılmadığından dolayı otopark görevlileri belli bir zaman sarfında , böyle araçları ihale ile hurdaya satıyorlarmış böyle birşey var emin olayım diye ve otoparkda duruyor herhangi bir cezada gelmezmiş bize sahipsiz olduğu için ben bunu polise sordum birde sizlere sorayım dedim.
-
Cevap: trafik otoparkı
Bu Kaza sonucu Babanız Vefat etme dimi? yanlış mı hatırlıyorum Savcılık Ölüm sebebini araştırmış olmalıdır.Bu sebeple motor kayıtlarda gözükür plaka olmasa bile şase no kayıtlardadır.
-
Cevap: trafik otoparkı
kaza yaptı sonra vefat etti doğru ben savcıya sordum tek taraflı kaza olduğu için ve karsı tarafda hata yok babamda hata tek taraflı dosya olduğu için ve karsı tarafdanda bir dava falan olmadığından zaten tek taraflı dosya kapanmış.
- - - Updated - - -
yani kovuşturmaya yer olmadığına karar verilmiştir diyor ayrıca benim sorum,otoparkda duruyor ya motor ordan ceza gelirmi diye ben polise sordum polise sordum işte böyle böyle babam bu motrda vefat etti tamam biz hurdya çıkarsk yine belge isticekler sigorta isticekler ruhsat isticekler o yüzden hiç masraf yapmayada gerek yok
- - - Updated - - -
sbm sorgulattım sasi ile sorgulanan arac sbm kayıtlarında yoktur diye mesaj geldi motor tescilli değil.