Otoparkda duran araca ne olur
Herkese İyi Aksamlar Diyelim Elimizde motor var kaza yaptık otoparka çekilde tescilsizdi yeni motordu motor ön tarafı yok,belli bir zaman sonra böyle motorlar sahibi yok arastırlmıyor edilmiyor diyelim , hurdaya ihale ile parça parça satılıyormus herhangi bir cezada gelmiyormuş bize değilmi cezanın gelmesi için önce zaten , motor tescilli olması lazımmış doğrumudur lütfen yardım edin.
Cevap: Otoparkda duran araca ne olur
Alıntı:
SerhatTecim rumuzlu üyeden alıntı
Herkese İyi Aksamlar Diyelim Elimizde motor var kaza yaptık otoparka çekilde tescilsizdi yeni motordu motor ön tarafı yok,belli bir zaman sonra böyle motorlar sahibi yok arastırlmıyor edilmiyor diyelim , hurdaya ihale ile parça parça satılıyormus herhangi bir cezada gelmiyormuş bize değilmi cezanın gelmesi için önce zaten , motor tescilli olması lazımmış doğrumudur lütfen yardım edin.
kardeş varsayımlarla ne yazıkki bilgi veremiyorum.
size ben 200 lira borç verdim ahmetede gidiyorum diyorumki ne zaman 200 lirayı verecen hiç olurmu böyle şey..
lütfen başınıza gelen durumu açıkca yazınızki sizlere daha net bilgi verebilelim yoksa aksi takdirde yanlış bir cevap verebiliriz. sıkıntı olmasın....
Cevap: Otoparkda duran araca ne olur
Abi Öncelikle babamın kaza yaptığı motorla ilgili konu açtım tescilsiz motor plaka ruhsat hiçbirşey yok sadece birkereye mahsus ödenen ötv neyse ona zaten tescilsiz olduğu için vergi işlemiyormuş trafik cezası kesilmişti babam ağır yaralı kaza yaptığında o cezanın 1 tanesi mahkeme iptal etti diğer ceza ise ayın sonunda taşıtlara düşecekmiş oda silincek.
Şimdi bu kaza yapılan motor sahibi olmadığı ve gelip araştırılmadığından dolayı otopark görevlileri belli bir zaman sarfında , böyle araçları ihale ile hurdaya satıyorlarmış böyle birşey var emin olayım diye ve otoparkda duruyor herhangi bir cezada gelmezmiş bize sahipsiz olduğu için ben bunu polise sordum birde sizlere sorayım dedim.