vodafone odedigim faturayi tekrar odemek zorundamiyim?
merhabalar 15 gundur ugrastigim siyirma asamasina kadar geldigim fakat cozemedigim bir konuyu size danismak istedim.
ocak 1 de son faturami odemek icin vodafone musteri merkezini aradim kart bilgilerimi girip onay icin 1 e basin dedi lakin basmaz olaydim . onay verdikten sonra ses seda kesildi sekreterin. o sirada telefonuma mesaj geldi para cekilmis 86 tl.
fatura odendigi halde sistemde odenmedi gozukuyor.vodafonrle musteri hizmetlerini aradim kimlik fotokopisi dilekce ve odeme kanit olarak hesap ozetini maille gondermemi istediler gonderdim...
vodafone beni aradi gonderdigim hesap ozeti olmuyor numaramin gozuktugu bir dekont istediler. internet bankaciliginda bu odemeye istinaden fatura dekont gozukmuyor. sadece odenen tutar son donem islemlerinde gorebiliyorum.bununda telefondan arayip odedigim icin gozukmedigini dusunuyorm.
. sonrasinda emin olmak icin bankayi aradim odemenin gerceklestigi referans numarasi verdiler. vodafoneye gonderdim onuda kabul etmedi. bankaya gittim ne gise memuru nede musteri temsilcisi dekont veremedi yapilan odeme sadece bir borc odemesi gozuktugunu sadece hesap ozeti verebilecekletini soylediler.
vodafoneyi aradim hala numaramin gozuktugu bi belge istiyorlar banka boyle bir belge yok veremem diyor ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim.tekrar bankayami gitmelimiyim para gitsin onenli degil ama yapilan haksizligi yediremiyorum...
Cevap: vodafone odedigim faturayi tekrar odemek zorundamiyim?
BTK'dan bir dilekçe yazın. O zaman böyle yaman olamıyorlar. Eğer bu yaptığınız ödeme son borcunuza istinaden değilse hangi borcunuza istinaden sizden para çekmişler? Eğer bu ödemenin ne sebeple olduğunu bilmiyorlarsa iade etsinler.