2 kişi işi mobing ten dolayı bırakma
Arkadaşlar iş yerimde 4-5 aydır şahsıma mobing uygulanmakta ve son zamanlar da bir başka arkadaşıma da uygulanır oldu beni yıldıramadılar şimdi sıra ona geldi size sorum ise şu bizim şahitmiz yok kimse olamaz yani korkusunda ancak ikimiz bir anda işten ayrılsak bıraksak mobing davası açsak birbirimize şahit olabilirmiyiz yani davada işe yararmı ben kasım 26 da 170 hattına şikayet etmiştim ancak bi sonuç çıkmadı birde ben psikiyatrik hap kulanıyorum bunların bir yararı olurmu bundan bir ay önce bir arkadaşımızı kavgaya tahrik ettiler sonunda adamı kavga ettiğinden dolayı çıkarttılar kavga ettiği kişiyi çıkarmadılar bu arkadaşıda baskılara şahit edebilirmişim sizce gerçekten edebilirmiyim şimdiden tskler
Cevap: 2 kişi işi mobing ten dolayı bırakma
Cafer bey birbirimize yardımcı olabiliriz sanırım. Mesaj gönderecektim ama belirli konularda aktiflik göstermeden mesaj gönderilemiyormuş. Nickinizden aynı şehirde yaşadığımızı düşünüyorum belki kurumlarımız bile aynıdır. Sizden yanıt bekliyor olacağım.
Hayır değilim. Ben de mobbing yüzünden iş bırakmak isteyen bir işçiyim sadece.
ben işçiyim hocam siz necisiniz memurmu işçimi
İşçiyim ama kamu sermayeli bankada çalıştığım için genelde memur zannediliyoruz.