bundan 2 yıl kadar önce senet yoluyla araba aldık ablamla 2 tane benim adıma. ödemelerini gayet düzgün bir biçimde bitirdik. sonra bu arabaları peşinat olarak kabul edip bize daha yüksek arabalar vermeyi teklif ettiler. aldık ve arabaların yarı ödemelerine kadar düzenli bir biçimde devam ettik. sonrasında bozulan işlerimizden dolayı ödemeler aksadı ödeme yapamamaya başladık. ve galeri sahipleri faiz bindirmeye başladı. benim arabamı "sattığımız zaman hesaplaşacağız" diyerek geri aldılar ve ödediğin paraları kiralama olarak saydık dediler. ablama ait olan arabamızı da yok pahasına haczettiler ve suan bize ortalama 60 bin tl gibi bir rakam borçlu olduğumuzu söylüyorlar. durumumuz yok ve ödeyemiyoruz. aile yadigarı ufak bir arsam vardı icra dosyasına eklemişler. üzerimde arsa olduğu için barodan avukat talep edemiyorum ve avukata verebilecek param yok. lütfen yardım edin haklarımı bilmiyorum. ödenmiş 100 bin gibi bir rakam var ortada o kadar borçlu olmam imkansız. haksızlığa uğruyorum ne yapabilirim?