cezası nedir - öğretmen öğrenci
okul çıkışında taşımalı öğrenci servisinde bir öğretmen arkadaş bağırıp çağırarak yoklama almasına engel olan ve ardından kendisine alenen küfreden öğrenciyi sinirlerine hakim olamayarak dövmüş (bir kaç defa darp etmiş). kızarıklık dışında bir şey yok ama veli acilden darp raporu alıp savcılığa şikayet etmiş. şoför de şahit olarak olanı anlatmış.. bu öğretmen arkadaşın cezai durumu nedir. (arkadaş daha önce hiç bir olaya karışmamış.. aynı olay aynı yerde aynı şekilde daha önce başka bir arkadaşın başına gelmiş 3000 tl para cezasını verip ertelemişler. yani 5 yıl içinde bir daha yaparsa ödeyecekmiş..) bu da aynısı mı olur ceza olarak.. yardımcı olursanız sevinirim çünkü her öğretmenin başına gelebilecek bir durum..
Cevap: cezası nedir - öğretmen öğrenci
Her Hakim Kanunları uygulasa da bazen vicdani olarak verdiği Kararlar değişebilir.
Büyük bir ihtimal HAGB olur Veya Para cezasına direk çarptırılabilir.
İnşaALLAH Savcılık kovuşturmaya gerek duymaz.
Ömür boyu sicilinde Kalır.
Size Tavsiyem Para cezası verilirse HAGB istemeyin Taksitle Parayı ödeyeceğinizi belirtin.
Normalde çocuklara karşı sabırlı olamayacak ve çocuklara vuracak kişilerin öğretmen olmaması gerekir. Ama bazı öğrenciler var ki hocalara hak vermemek zor. Hakimin takdirine kalmış bir durum.
Alıntı:
CanCi rumuzlu üyeden alıntı
Normalde çocuklara karşı sabırlı olamayacak ve çocuklara vuracak kişilerin öğretmen olmaması gerekir. Ama bazı öğrenciler var ki hocalara hak vermemek zor. Hakimin takdirine kalmış bir durum.
Sayın Cancı inanın ben bir veli olarak bile Olaya müdahil olmadığım,halde Öğrencinin Öğretmene yaptığı bir hareketten dolayı Kendim Öğrenciye dalacaktım.)))))))