-
Yasadışı para transferi
herkese merhaba,avukatlarımıza bir sorum var...lütfen yardımcı olun...kişilerin isimleriyle değil rumuzlarıyla anlatıcam...dava sonucu hangi ihtimallerle sonuçlanır...
LOKMAN İNTERNETTE HACKERLİK YAPMAYI ÖĞRENMİŞ VE TANIMADIĞI BİRİNİN HESABININ ŞİFRELERİNİ ÇÖZEREK HESABINA PARA AKTARMIŞ...AMA 10.000 YTL LİK KISMI İÇİN FARKLI BİR HESAP NUMARASINA İHTİYACI VARMIŞ..ORHANA GİTMİŞ VE BANA Bİ ARKADAŞTAN PARA GELCEK,BANKA HESABIN VARSA,NUMARASINI BANA SÖYLE ORAYA YOLLASIN BEN SENDEN ALIRIM DEMİŞ..
ORHANDA YOKMUŞ,O DA ORTAĞI OLAN SÜLEYMANDAN ALMIŞ VE NUMARASINI YOLLAMIŞ...
AMA SÜLEYMAN BANA DA 2.000 YTL GELCEK SAKIN ONU ÇEKMESİN DEMİŞ.
BİR KAÇ GÜN SONRA SÜLEYMAN KENDİ PARASI GELMİŞTİR DİYE 2.000 YTL ÇEKMEYE GİTMİŞ VE ALMIŞ...
AMA SONRA ORHANLA KONUŞURKEN KALAN BAKİYESİNE BAKMIŞ VE 8.000 YTL DAHA VARMIŞ..HEMEN SÜLEYMAN,KENDİNE PARA YOLLAYACAK OLANI ARAMIŞ VE ONUN DEĞİLMİŞ PARA YANİ LOKMANINMIŞ...
ORHANLA SÜLEYMAN HEMEN BANKAYA GİDİP PARAYI BİR DİLEKÇE İLE GERİ İADE ETMİŞ BİZİM DEĞİL DİYE...
SONRASI İSE BANKANIN ŞÜPHELERİ VE TUTUKLANMALAR...
ŞİMDİ NE OLACAK....
-
Delillerin toplanmamış olması eylemin ağır cezayı gerektiren bir suç teşkil etmesi gibi sebepler; bu durumda tutuklama nedeni yapılıyor.
Ancak; para dilekçeyle iade edildiği halde, neden tutuklama veriliyor; orası meçhul?
En yakınınızdaki avukattan yardım almanızı, önemle tavsiye ederim.
Saygılarımla,
-
neden tutuklandığını bizde bilmiyoruz...Sanırım adli tatil olması sebebiyle tutuklandılar...Avukatların söylemlerine göre...Ve şuan metris cezaevindeler...Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz...3.Ağır ceza bakıyor davalarına...
-
Avukatlarınız var ise bize bir şey sormanıza gerek yok.
Tüm yapılması gerekenleri avukatlarınız yapacaklardır. Adil bır sonuca ulaşabilmeniz için oncelikle avukatlarınıza güvenmeniz gerekiyor.
-
Henüz Avukatimiz Yok,baro Tarafindan Yollanan Avukat Var Ama O Da üçüne Birden Avukatlik Yapiyo..bu Nedenle Hakli Haksiz Nasil Ortaya çikacak Bilmiyorum...
Size Soruyorum çünkü Bu Durumda üçünün Birden Mi Savunulmasi Doğrudur.çünkü Lokmanin Hatasi Yüzünden Ve Diğerlerinin Safliği, Iyi Niyeti Ve Cahilliği Yüzünden üçüde Cezaevinde...forumlarda Gezerken Davalarda Izlenecek Yol Konusunda Yardimci Olduğunuzu Gördüğüm Için Konu Açtim...
Ancak Yinede Sağolun.......
-
Arkadaşınız, Baro'ya bir yazı gönderir ve durumun özelliği nedeniyle kendisine ayrı bir avukat tayin edilmesini siterse; yeni bir atama yapılır kendisine.