150 - 200 tl lik kredi kartı borcu için avukata verildim ne yapmam gerekir
akbank kredi kartımı kullanmıyordum ve akbank beni 90 günlük ihbar süresini dahi vermeden avukata vermiş
borcumu kontrol edemiyorum tahmini olarak 150 - 200 tl kadar araştırmalarıma göre avukat masrafınıda bana ödeticeklermiş bu konu hakkında ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
süreç nasıl işler acaba
Cevap: 150 - 200 tl lik kredi kartı borcu için avukata verildim ne yapmam gerekir
Kullanmadığınız bir kartta neden borç var ki?
Kart ücreti mi sadece?
Cevap: 150 - 200 tl lik kredi kartı borcu için avukata verildim ne yapmam gerekir
bu benim maaş kartımdı arada kredi kartıda kitledi banka mecbur alcaksın falan diye neyse harcamam oldu vs
maaş kartım değişince akbankla işim bitti borcu ödedim diye hatırlıyorum ama ödememişim telefon numaram falan değişti gelen bir bilgide olmadığı için görmedim ve bu 100 - 200 tl arası bir borç maximum bu koca bankanın bu borç için avukata verip hiçbir bilgi vermemesi çok saçma değilmi
Sanırım kredi kartının kullanımı ile edindiğiniz tecrübenin bedeli olarak düşüneceksiniz bunu.
Zira banka sizi borç için aramak durumunda değil. Sizin takip etmeniz gerek. Bankanın internet şubesinde durumu görebilirdiniz.
En az zararla atlatmak için pazarlık edin.
tahmini olarak ne kadar alır avukat hiç bilginiz varmı bu konuda araştırdım biraz borcun %15 yazmışlar ama ne kadar doğrudur bilmiyorum 200 lira içinde avukata vermek kadar saçma bişeyi ilk defa duydum ve gördüm millet hep 15 000 lerden 100 000 lerden bahsetmiş
Alıntı:
niratadragos rumuzlu üyeden alıntı
tahmini olarak ne kadar alır avukat hiç bilginiz varmı bu konuda araştırdım biraz borcun %15 yazmışlar ama ne kadar doğrudur bilmiyorum 200 lira içinde avukata vermek kadar saçma bişeyi ilk defa duydum ve gördüm millet hep 15 000 lerden 100 000 lerden bahsetmiş
1TL lık tazminat davalarını duydunuz mu hiç??
Alıntı:
niratadragos rumuzlu üyeden alıntı
Ne zamandan beri borç devam ediyor bilmiyoruz. Kesin bir rakam söylemek mümkün değil. Ama 500 liranın altında bir rakam ödemeniz gerekeceğini zannetmiyorum. Siz 1000 lira kadar hazır edin bence.
tanıdığım bir avukattan bilgi aldım hiç avukata boşuna para verme icra dairesine git borcun ne kadarsa öde dosyayı kapattır dedi borcu en son ödediğimden bu yana maximum 3 ay geçmiştir.
zaten 1000 lira vericek kadar durumum yok şuanda
İcra dairesindeki borcun içinde zaten avukatlık ücreti de zaten vardır. Ödemeniz gereken borç da bu. Başka ödenecek bir şey yok. Tabii daha da geciktirip haciz gibi şeyler olursa ödeyeceğiniz rakam artacak.
Avukatınızın "avukat ücreti ödeme" derken neyi kastettiğini anlamadım. Sonuçta avukat olan o olduğuna göre bizden daha iyi bilir.
Avukatının doğru söylemiş. Ne kadar ödeme gücünüz varsa icra dairesine yatırın