Aort anevrizmasiyim akademisyen olabilir miyim ?
Aort anevrizmasi hastaligim var doktorum simdilik sadece takip dedi ameliyatlik durumum yok gunluk yasamda sorunumda yok.. akademisyenlige yada memurluga hazirlaniyorum.. bu meslekleri olmamda sakinca olur mu ? Saglik raporu alirken anevrizma yazilir mi ? Bosu bosuna calismayim engel olacaksa :(((
- - - Updated - - -
Yorum yokmu
- - - Updated - - -
Hicmi yorum yok
Cevap: Aort anevrizmasiyim akademisyen olabilir miyim ?
hadi ya neden kimse yorum yapormıy
Bayım,
6,5 yıldan beri ilk defa; sağlık ve hastalıklar forumu dışında cevap yazıyorum. Benim zamanımdaki sağlık kurulu raporlarıyla, şimdikiler aynı mı bilmiyorum. Ama, ne olursa olsun; böyle bir raporda; "Aort anevrizması" teşhisi olmaz. Moralini bozmak istemem, ama; dayım aort anevrizmasından öldü.
Sana bi zahmet; bu sitenin "sağlık ve hastalıklar forumu"ndaki PERİKONDRİT başlıklı yazıyı, tepeden tırnağa oku...
Sağlıcakla kal...
Alıntı:
sakar rumuzlu üyeden alıntı
Bayım,
6,5 yıldan beri ilk defa; sağlık ve hastalıklar forumu dışında cevap yazıyorum. Benim zamanımdaki sağlık kurulu raporlarıyla, şimdikiler aynı mı bilmiyorum. Ama, ne olursa olsun; böyle bir raporda; "Aort anevrizması" teşhisi olmaz. Moralini bozmak istemem, ama; dayım aort anevrizmasından öldü.
Sana bi zahmet; bu sitenin "sağlık ve hastalıklar forumu"ndaki PERİKONDRİT başlıklı yazıyı, tepeden tırnağa oku...
Sağlıcakla kal...
peki okuyacağım birşey sormak istiyorum dayınızın aort anevrizması olduğu biliniyormuydu ? veya şöyle diyeyim takiptemiydi yoksa birden hastalnınca veya ölüncemi anlaşıldı ? ben sürekli takipteyim çünkü o açıdan sordum
Bayım,
Aort damarı patlayınca, helikopterle Akdeniz Ü. (Prof. oğlunun çevresi sebebiyle) kaldırılınca öğrenildi. Netice; sıfır. Hastahaneye ulaştığında sağdı.
Meclis Başkanından; kendine pay biç. Ayrıca, aort anevrizmasını, tıbbın; "ilaçla tedavi ettiğine dair" bana bir tane örnek göster... Tıp, bu konuda, sadece; "Ameliyat"ı bilir.
Bu notumu asla unutma: "Capillarifortificant"
Okumadığını anladığım, perikondrit başlığında anlattığım; HTT adlı bitkiyle ilgili bilimsel araştırmalara dayalı dosyadaki "medicinal properties" başlığı altında yazılı, tıbbî bir özelliğinden söz ettim.
Sağlıcakla kal...
- - - Updated - - -
Yazdıktan sonra aklıma geldi. Aort damarın patladığı an ölürsün. " Peki; Dayın niye ölmedi?" diyeceksiniz. Patlayan yere karşılık gelen (Ne olduğunu, neresi olduğunu bilmiyorum.) filan yer; patlamayı bastırmış da ondan...