Serdardogrul rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba geçen hafta pazar günü 5 yaşındaki kızım için doğum günü partisi vermiştik.Doğum günü sonrası parti yapılan yerin kapısında
baldızım ve teyzelerinin kızı birbiri ile kavga ettiler.bende sigara içmeye kapıya çıkmıştım
Olaya teyzeside karıştı,kızı ile beraber baldızıma saldırdı olaya müdahil oldu ancak bende mecburen ayırmak için araya girdim.Benim araya girmem ile beraber teyzesi yakama yapıştı bende kendimi geri çekince yere düştü ve daha önceden kardeşlerininde bildiği şekilde yalandan sinir krizi geçirip kendini yerlere vurdu.(Akrabaların söylediğine göre hiç biri ile husumetim yok ancak beni bitirecek diye,
olaydan öncede söylüyormuş yakınlarına nedendir bilmiyorum söyleyen kişi eşimin teyzesi) biz bunu bilmediğimiz halde doğum gününe çağırdık rezil oldum.
Hastaneye gidip darp raporu almış ve benim hakkımda kendisine küfür ettiğimi tekme attığıma dair emniyette şikayette bulunmuş.
Kızı hiç olayda yok ve ismi dahi geçmiyor sadece annesi ifade verip bizde şikayetçi olmuş.
İmzaladığım ifade kağıdında kasten yaralama suçu geçiyor.Polis beni ve baldızımı ifade almaya çağırdı.
İfademde ben küfür etmedim ve tekme atmadım ben araya girdim kızı ile baldızım kavga ediyordu diye ifade verdim.
Büyük bir firmada çalışıyorum işimi ve sabıkalı olmaktan korkuyorum sizce ne olur bilgi alabilirmiyim.