Cevap: Faturanın fazla olması
BTK'dan şikayet dilekçesi yazın.
Alıntı:
sytozbs rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba kolay gelsin.. Benim sizden bilgilerini almak istediğim konu şu şekildedir... Türk Telekom faturam normal şartlarda her ay 250 tl ve civarında gelmesi gerekirken bu ay güncel faturam 1.750 tl yi buldu.. Ve ben bu faturayı ödeyemiyecek olduğumu bu fatura neden bu kadar yüksek geldiğine dair müşteri hizmetleri ni arayarak ilettim ve düzeltilmesini de istediğimi söyledim.. Bunun hakkında bi başvuru sms'imi de bana ilettiler.. Ama aradan 15 gün geçti hiç bir şey yapılmadı.. Ve bi 8 gün sonraya faturam kesilecek kesildiğinde yukarıda bahsettiğim yüksek fatura bilgileri gidilecek .. Bende 8 gün sonrasında ne yapmam gerekiyor sizlerden akıl almak istiyorum bir engelli vatandaş olarak sizlerinde yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.. Kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum..
Henuz fatura kesim tarihiniz gelmemiş, neden güncel fatura bilgisini sorgulama ihtiyacı duydunuz? Yüksek fatura gelecek olmasının sebebi , yani kullanım amacı nedir o hizmeti? Hizmet nedir, telefon? İnternet?
Online işlemler bölümünde genelde kalan kullanım bilgilerimi kontrol ederdim.. Ama bunu da görünce neye uğradığımı şaşırdım.. Bu yüzden de görünce hemen müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim.. Ve yukarıda bahsettiğim gibi hiç bir şekilde cevap gelmedi.. . . Yani aslında amacım böyle birşey olduğunda ne yapmam gerekiyor diye şimdiden önlem almak istedim.. Ve siz değerli kişilerin de bilgisi ile hareket etmek istiyorum.. Şimdiden teşekkürler ederim..
Aynı konu benimde başıma gelmişte sms aşımı yapmıştım. 20 TL 'lik fatura 178 TL Gelmişti. Öncelikle faturanın kesilmesini bekleyin güncel fiyat kısmındaki fiyatlar fatura kesilirken değişebiliyor. Fatura kesildikten sonra aveayı arayıp pazarlık yapabilirsiniz. Eğer anlaşamazsanız son olarak hattınızı kontorluya cevirmek istediğinizi ve daha sonra farklı oparatöre geçceğinizi belirtin. Avea gibi şirketlerde bu işe yaramaktadır. Kendim şuan aile paketi kullanıyorum 99 TL'lik paket iptal ettireceğim blörmüyle 40 TL'ye bağladırlar. Her ay 40 TL ödemekteyim.