-
Tecavüz iftirasi
Merhaba arkadaşlar... Eski kız arkadaşım isteyerek birlikte olduğuğumuz halde onu aldattığım için beni tecavüzden şikayette bulunmuş.
Olayı kısaca anlatayım. 4 yıldır bir ilişkimi vardı. İlişkimizin başlarında daha 1 yıl bile olmadan bana kendi parmağıyla kızlığını bozduğunu söylemisti. Ayrılmak istemişti. Bende ayrilmamıştım ona inanıyordum. Neyse biz geçen sene onun evinde ailesi yokken birlikte olduk kan geldi ikimizde çok şaşırdik. Doktora gittiğinde enfeksiyon dedi doktor. Gectiğimiz eylül ayında ben baska bir kızlada sevgili oldum onunla bisey yasamadim ama bunu kız arkadaşım öğrendi ve benden ayrıldı. Eve falan gelip babamlara ona tecavuz ettiğimi falan söylemiş. Babamlar tabi inanmamış. Oda eve gelmeden önce ilaçlar icmis intihar etmeye kalkmış. Sonra polise şikayette bulunmuş ilk ilişkimizde bana tecavuz etti. Sonraki iki iliskimizde isteyerek birlikte olduk diye. 27sinde mahkemem var. Bu ağır iftira yüzünden çok korkuyorum hayatımı karartacak resmen. Ne yapmam gerekir nasıl bir yol izlemem gerekir. Mahkeme sonucu ne olur? Size danışmak istedim.