sicilim`de191/1 olduğu için ehliyetimi alamıyorum kararda ehliyeti kısıtlayan bir karar olmadığı halde
Merhaba bende 1 yıl önce uyuşturucu kullanmak tan 18 ay ceza aldım sicilimde 191/1 maddesi var 2013 yılının ocak ayında ehliyetimi alkolden 2 yıl kaptırdım 2016 kasım ayında sürücü davranışları eğitimi mi tamamlayıp belgemi aldım trafik şubeye gittim bana ehliyetimi geri vermediler sicilinde 191/1 gözüküyor dediler mahkum olduğum 1. asliye ceza mahkemesi nin gerekçeli kararı bende ve kararda ehliyeti kısıtlayan bir madde yok emniyete bu kararı gösterdim bu karar olmaz sen adliye ye gidip ilgili mahkemeden ehliyetini kısıtlayan bir madde yoktur şeklinde yazı getir ehliyetini verelim dediler tekrar adliye ye gittim hakim bey ile görüştüm senin elinde gerekçeli karar var polisler ehliyetini kısıtlayamaz dedi ben tekrar emniyete gittim emniyetteki arkadaşlar tekrar aynı şeyi söylediler yazı istediler tanıdığım bir avukata gittim vermek zorundalar vermezler ise savcılığa suç duyurusunda bulun dedi bende gittim bulundum ancak savcı bey kovuşturmaya yer yoktur şeklinde karar verdi 1. asliye ceza mahkemesinin kalemine gidiyorum bizle alakası yok ben sana yazı veremem diyor ortada kaldım bu yazıyı nasıl alabilirim emniyetteki polisler alman lazım çoğu insan bu şekilde yazı getiriyor diyor kararımın içeriğinde ehliyetimi kısıtlayan bir madde yok bana verilen yazıda ehliyetiniz kısıtlı değil ise kısıtlı olmadığına dahil bir yazı istiyorlar lütfen yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim sicilimi sildirmem şimdilik mümkün değil
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM .
Cevap: sicilim`de191/1 olduğu için ehliyetimi alamıyorum kararda ehliyeti kısıtlayan bir karar olmadığı halde
ilgilenen kimse yokmu ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim