mrb.ben evli bir kadını seviyorum.boşanamıor.kendi rızasıyla alıp gelsem bu suç teşgil edermi?baska bir husus ben yeni atanan memurum adaylığım kalkmadı memuriyetime etkisi olurmu?yüz kızartıcı suça girermi?kadın kendi rızamla geldim diyecek
Printable View
mrb.ben evli bir kadını seviyorum.boşanamıor.kendi rızasıyla alıp gelsem bu suç teşgil edermi?baska bir husus ben yeni atanan memurum adaylığım kalkmadı memuriyetime etkisi olurmu?yüz kızartıcı suça girermi?kadın kendi rızamla geldim diyecek
Kocası onu tek celsede Boşar,Bu arada bazı Yargıtay kararlarında 3.kişilere Tazminat Davası açılır diyor.
Haddim olmayarak söyle bir söz vardır senin için bir başkasını terk eden,bir başkası içinde seni terk eder.
memuriyetimi etkilermi
Memuriyetinizi etkilerse, evli bir kadini kendi istegiyle sizinle yasamasi icin gidip almaktan VAZ MI GECECEKSINIZ?
Kadin memuriyetin biterse geldigime pisman olurum.geldigim biseye yaramaz ben gelmem diyor.beni dusunuyor.
657 sayılı Kanunun DİSİPLİN CEZALARININ ÇEŞİTLERİ İLE CEZA UYGULANACAK FİİL VE HALLER başlıklı 125. maddesinde devlet memurlarına verilecek disiplin cezaları ile her bir disiplin cezasını gerektiren fiil ve haller düzenlenmektedir.
Bu maddeye göre "memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak" devlet memurluğundan çıkarma cezasını gerektiren fiildir.