imei numarası üzerinden fetö gözaltısı
öncelikle ilgilenip okuyacak ve degerli zamanını ayırıp yardımcı olmak için yazacak tüm hukukçulara çok teşekkür ediyorum..
sırf birazdan yazacagım olay için üyelik açtım ve forum kurallarına uymamış durumuna düşmemek için öncelikle ceza hukuku kısmına olayı yazmaya çalıştım fakat bu başlıkta konu açamazsınız uyarısından dolayı bu forum türünde başlık açmaya karar verdim..hatalıysam şimdiden özür dilerim...
4 ağustos 2016 pazar günü dayımların evine sabah saat 10 sıralarında polisler gelip arama yapıyorlar ve dayımı cep telefonunda turuncu seviyede bylock kullanıldığı iddasıyla şanlıurfa da bir kapalı spor salonuna götürüyorlar ve yengeme ise 5 gün sonra telefonla bir defa görüşebilirsiniz deniyor..dayım ilkokul mezunu bir eczacı kalfası ve inanın telefonda bırakın bylock gibi komplike bir uygulamayı kullanmayı whatsapptan herhangi bir mesaja cevap vermesi bile baya geç olan bir insan .. telefon olayını sordugumda yengem tarafından bana söylenen ise telefonun ucuz oldugundan dolayı dubaiden getirildiğinden ve imei numarasının ise bir arkadaşının pasaportuna işletilerek yasal imei numarası alınıp öyle kullanıldığından bahsetti.bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan nasıl bir yol izlememiz konusunda yardım rica ediyorum , şimdiden ilgilenip yol gösterecek herkesten Allah razı olsun..teşekkürler.
Cevap: imei numarası üzerinden fetö gözaltısı
ıp ve imeil magduru çok insan var sanıırm tek çare hattınıza ait hts ve lok kayıtlarını çıkartmak...hts ve log kayıtları hakkın da bilgisi olan yada idda edilen gun ve saatte hattımıızın hangi telefona takılı oldugunu nasıl ıspatlarız bu konuda bilgisi olan buradan paylaşabilirise çok sevinirim teşekkürler.