2002 de paylaşılan miras ve 2016 da itirazı
Öncelikle cümleten hayırlı günler diliyorum
biz 6 kardeşiz babam 2002 yılının agustos ayında vefat etmişti 6 kardeş ve annemizle dahil veraset ilamından biraz sonra üzerimizde bulunan 2 taşınmazın paylaşımı yapılmıştı birimiz 14 birimiz 9 yaşındaki iki kardeş yerine annemiz vasilik yaptı daha sonra büyük kardeşlerim noter huzurunda yeminli bir şekilde ve para karşılıgında kendi hisselerini bize ve anneme devrettiler ( 2002 Agustos )
ve 2016 yılında iki kardeş tarafından annem tarafından kandırıldık diye dava açıldı
biz gençtik bilmiyorduk ve noter ile annemiz tarafından kandırıldık şeklinde avukat aracılıgı ile bir dilekçe yazılmıştı
ve biz 2 kardeş olarak ayrıyeten noter çalışanlarıyla birlikte 1.asliye tarafından önümüzdeki ay içerisinde sanık olarak mahkemeye çagırıldık ve mahkeme masraflarını ödenmemiz isteniyordu
ben bu davaya anlam veremedim çnkü para karşılıgında ve yeminli olarak noter huzurunda satış veya devir yapılmış biz hiç bir şey görmememize ragmen mahkeme tarafından sanık olarak çagırıldık acaba bu mahkenin seyri ne olur ? avukat aradık ama avukatta bulamadık
vereceginiz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
Cevap: 2002 de paylaşılan miras ve 2016 da itirazı
Yanlış bilgi vermeyeyim ama benim bildiğim mal rejimi ile ilgili davaların süresi 10 Yıldır.
Sitede tecrübesi olanlar size daha iyi bilgi verebilirler.
Cevap: 2002 de paylaşılan miras ve 2016 da itirazı
bilgi için teşekkür ederim bir ücret karşılıgı taksim edilen bişey yeminli noterden imzalı şekilde taksim edilen bişey için dava açılabilirmi acaba