güvenlik soruşturması ve adli sicil kaydı
sn avukat arkadaşlar benim memurluk durumum var fakat güvenlik soruşturması kafamı kurcalıyor çünkü üç dört yıl önce savcılığa bir şikayette bulunmuştum evraklarıda bilişim suçlarına götürmüştüm daha sonra bana kağıt geldi ve takipsilik kararı çıktığı yazıyordu ve kapandı gitti bu yapmış olduğum şikayet dilekçem soruşturmada görünürmü içeriği okunurmu bugune kadar karokola bile gitmedim sicil kaydım temiz sadece bu şikayet dilekçem var ve ben görünmesini istemiyorum bilgiledirirseniz çok sevinirim hergün bununla yatıp kalkıyorum.
Cevap: güvenlik soruşturması ve adli sicil kaydı
Bilgi verecek bir arkadaş yokmu savciliga yapmis oldugum sikayet memurluk icin guvenlik sorusturmasinda cikarmi tesekkurler.
Çıksın ne olur ki?
Şikayet etmek kendi başına suç değil.
İfitra v.s. için dava açılmadığına göre sorun olmayacak gibi görünüyor.
Soruma cvp verdiginiz icin tsk ederim sıkıntım su ben bi bayanla goruntulu konusma yapmistim bekarken yillar once sonra tehtid etmisti sikayet etmistim ama bulunamadi takipsizlik cikti yani ole bise yapmadi bi sıkıntı cikmadi cok sukurde simdi bu yuzden bise olurmu diye gorunmesini istemedigim için.
Bu yüzden nasıl bir sıkıntı çıkabileceği konusunda hiç bir senaryo aklıma gelmiyor şahsen. Tedirgin olacak bir durum olmadığı düşüncesindeyim.