Silahlı yaralama soruşturma evrakı incelendi )
Merhabalar öncelikle cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ..
Trafik kavgasında 8 kişi tarafından saldırıya uğradım arbede sırasında bıçaklandığımı fark ettim olay sonrasında ambulans polis vs geldi hastaneye kaldırıldım sol bacağım 2 yerden 2 cm lik bıçak yaraları mevcut hastaneden gece çıktıktan sonra karakola gidip şikayetçi oldum olaydan 3 ay sonra kartal adalet sarayına gidip dosyamı kontrol ettim davam açılmış eve kağıt göndereleceği söylendi telefonuma uyap mesaj gönderdi mahkeme tarihi dosya numarası vs .Ertesi günü evime evraklar ulaştı Soruşturma evrakları savcılık tarafından gönderilmiş (EK KAVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA DAİR KARAR VERİLMİŞTİR ) DAVACI MÜŞTEKİ KISMINDA ŞİKAYETÇİ OLDUĞUM KİŞİNİN İSMİ YAZIYOR
Benim adım müşteki şüpheliler kısmında yer alıyor dosyada Taraflar arasındaki olay nedeniyle husumet bulunduğu yine oğullarını kavgasında bir tarafın yaralandığı ve ortada tarafsız görgü tanığı bulunmadığından herhangibirine doktor raporu da bulunmadığu göz önüne alınarak tüm müşteki şüphelilerin ve müşteki ......in iddiaları ile ilgili kavuşturulmaya yer verilmemiştir diyor .
Benim aklıma takılan anladığım kadarıyla dava düşmüş darpporunun bulunmadığı yazıyor fakat ben şikayetçi olduğumda darp raporunu karakola teslim ettim ve deliller kısmında darp raporu yer alıyordu Mahkeme tariğim sms yoluyla gönderildi sizce davam düşmüş olabilirmi şimdiden teşşekür ediyorum ..
Cevap: Silahlı yaralama soruşturma evrakı incelendi )
Gelen evrak ta 7 gün içinde itiraz edeceğiniz yazmıyormu? Bir üst Mahkemeye şikayetinizi iletin