bimex para iadesi yapmıyor
internet üzerinden 06/11/2016 tarihinde bimexden 1380 tl degerinde beyaz esya urunu aldım havale ile 1 gün de havale onayladılar 2. gün siparişimi iptal ettiler sebebini sordum bana ürün ellerinde kalmadıgı için iptal ettiklerini soylediler para iadesininde 6 saat içerisinde yapacaklarını soylediler ve 15 gün oldu her gün aradıgımda size en kısa zamanda su gunde ulasıcagız bilgilendricegiz deyip dönmüyorlar ve hergün birebir aynı kelimeleri soyleyip size donus sayglayacagız diyorlar ve hayla para iadesi yapmadılar yani bildiğin bunlar dolandırıcılar üstüne gün verip beni kandırıyorlar bende onlardan aldıgıma dair fiş ve ses kayıtları mevcut nasıl bir şikayette bulnup bunlardan paramı geri alabilirim yardımcı olurmusunuz :( artık takatım kalmadı her gun aramakdan bana aynı kelimeleri soylemelerinden can ım sıkıldı artık agzımdan yanlıs kelimeler çıkıcak ne yapacagımı şaşırdım :( :( :( :(
Cevap: bimex para iadesi yapmıyor
Benzer bir durum başıma gelmişti, elinizdeki delillerle beraber bağlı bulunduğunuz ilçe kaymakamlığının tüketici hakem heyetine başvurun, sonucun lehinize çıkması halinde kararla beraber bir avukata gidin. Ben öyle yapmıştım
durumlar kotu avukatt ucreti alacagımdan fazlasını ıster :( ama bilgilendirmeniz için çok saolun
İhtarname çekin. Bu sayede daha sonrasında hukuki yollarla parayı tahsil etmek zorunda kalırsanız faiz alabilirsiniz.