Kiz arkadaşimi tehdit ettim
2 ay önce kız arkadaşıma tehdit ettim.
bu bana +18 icerikli fotoğraflarını atmıstı istemedigim halde . ben bu fotoğraflarla kız arkadaşimi tehdit ettim sosyal medyada paylasırım annene söylerim o arkadaşlarınla takılırsan gibisinden
aradan bir kaç hafta geçti ve seninle ilişkiye girmek istiyorum dedi ben hayır dedim ve üsteledim hep hayır olmaz yaşımız kücük dedim
ve 2 3 gün sonra benden mastürmasyon videomu istedi . hayır olmaz dedim sonra erotik konulara girmeye basladı tahrik etti ve 3 4 defa tekrar istedi olmaz atmam dedim sonra başkalarınkine bakarım falan dedi bende atmak zorunda kaldım attım .
ve bu olaylardan annesinin haberi yok ama annesi gidip dava acıyor ve kızımı tehdit ediyor diyor ama annesinin kızının benimle iliskiye girmek istedigini ve videolarımı istedigini bilmiyor
ne kadar ceza yerim sizce hapise girermiyim ?
annesine davayı geri cekermisiniz lütfen falan dedigimde annesi
vallahi bn oyle davami kolay kolay geri cekemem zaten sn maddi manevi zarar verdn eger bu isin burda bitmesini istiyorsan 10 milyar verirsiniz bn davami geri cekerim sende kurtulursun bnm soyliycegim bukadar ailenle konus yoksa bu iş olmaz dedi tehdit eder gibi .
Cevap: Kiz arkadaşimi tehdit ettim
kız arkadaşının senden zorla video istediğini ispatlıyabiliyorsan sen de şikayetçi olabilir veya sana açılan bir dava varsa bunu delil olarak gösterebilirsin..sabıka kaydın yoksa en fazla ,hükmün açıklanmasına yer olmadığına dair bir karar verilir ve senden 5 yıl boyunca aynı suçu işlememen kaydı ile serbest kalırsın...kimse kimseden 10 bin tl de öyle para isteyemez
Cevap: Kiz arkadaşimi tehdit ettim
kanıtlıcam ve tazminat davası acıcagım . ve benim babam esnaf dükkanın önüne gelip hatta icine girip agzından geleni söyledi ve her yeri dagıttı . haneye tecavüz e giriyor . bundanda sikayetci olacagız.