-
tebligat gelmedi
Ev eşyaları satan bir mağazadan yapmış olduğumuz alışveriş karşılığında 1800 tl borcumuz var hukuk bürosundan aranıp avukatlık olduğumuz ve bu borcu 4800 tl olarak ödememiz isteniyor elimize herhangi bir tebligat ulaşmadı üstüne tehdit ve hakaret ediyorlar her gün arayıp eve Hacize gelicez diyorlar tebligat ulaşmadan bi hesap numarasına ödeme yapmamız isteniyor ne yapmamız gerekir e devlette herhangi bir dava gözükmüyor beklemelimiyiz ? Eve muhtarı gelen herhangi bir tebligat yok
-
Cevap: tebligat gelmedi
Mağazayla temasa geçip makbuz karşılığı asıl borcunuzu ödeyin.
Yeni tebligat gelip gelmediğini muhtardan ve turkiye.gov.tr üzerinden takip edin.
4800 tl için icra takibi gelirse, tebliğ tarihinden itibaren fazlası için itiraz edin.
-
Mağaza avukata verildiği için ödeme almıyor ne muhtarda ne de Türkiye.gov.tr de herhangi bir şey gözükmüyor ayrıca bu borç annem adına hukuk bürosu benide arayıp sürekli hakaret edip baskı uyguluyor beni aramaları yasal mi ben kefil falan değilim sadece kızı olmam aramalarını haklı kılar mi ? Söyledikleri 4800 tl bir ay önce içindi yani kendi kafalarına göre miktar söylüyorlar güya iyilik edip indirim uyguluyorlar herhangi bi belge olmadan odemeyecegimizi soyleyincede görürsünüz siz indirim falan yok 7000 ödersiniz diyorlar
-
Alışveriş yaptığınız tarih neydi?
-
Yani geçen yıl ama tam tarih hatırlamıyorum şöyle ki bi ürün alıp ödemeler azaldiginda tekrar bi ürün almisligimiz olmuştur tarih ne için sordunuz anlayamadım kbkmayin