Kaybolan kargonun tazmin süreci
İyi günler arkadaşlar. Sormak istediğim bir şey var. Babam yeni aldığı cep telefonunu 7.10.2016 tarihinde kargoyla bana yolladı. Yollamadan önce de kargo tarafından ürünü sigortalattı. Kargo kayboldu ve 10 günün sonunda kaybettiklerini kabul ettiler. Tazmin için 19.10.2016 tarihinde dilekçe verdik. Benim sormak istediğim tazmin bedelini en geç ne zamana kadar vermeleri gerekiyor. Kargo firması bu konuyla ilgili sürekli bilgi veremeyiz diyorlar. Dilekçeyi yazdığımız kargo şubesindekiler de önce 20 gün diyorlardı, 15 gün geçtikten sonra 40 güne gelir diyerek sürekli oyalıyorlar. Yasal olarak tazmin sürecinin belli bir süresi var mı? konuyla ilgili tüketici haklarına başvurabilir miyim? cevaplarınız için teşekkürler :)
Cevap: Kaybolan kargonun tazmin süreci
Daha önceden yurtiçi kargo ile anlaşmalı kargo gönderiyordum. Benimde iki kargom kayboldu. Anlaşmalı devamlı müşterisi olmama rağmen (günde 30 kargo) bana bile para iadesini 6 ayda yaptılar. ve alt tarafı 800 TL'di.Bu yüzden başka bi kargo firmasına geçtim.( PTT ) Bence genel müdürlükle görüşün. Durmadan mail atın. Hergün şubeye gidip sonuçu sorun ve Hergün sizi sallıyacaklardır ama eninde sonun yatırıyolar.
NOT: Ptt'de de bir kargom kaybolmuş benim haberim yoktu. Bigün çalışan dedi kargonuz kaybolmuş ptt üçreti hesabınıza yatırmış kontrol edin. Para gelmiş.
Güncelleme: Tabi haftalık ödeme yaptığım için o hafta sonu onlara olan 1600 TL borçu mu para yatıncaya kadar ödemeyeceği mi bildirdiğim haldeki sonuç budur. Yine dayanamayıp 800 TL 'lik kısmını ödedim. Gerisini para yatınca ödemiş oldum.
İçeriği Belli Olmayan Kargo
Merhabalar, bir arkadaşımın tanıdığı 1600€ değerinde bir laptop getirdi Amerikadan, yurtiçi kargo ile bana gönderdi. Ancak malesef bana gönderdiği ambar tesellüm fişinde ürünün içeriğinin ne olduğu yazmamış. Ürünün kargoda kayıp olma ihtimalinde ürünün Amerika'dan alınan fişini ibraz etmemiz doğrultusunda işler ilerler mi, yoksa ürünün içeriğinin ne olduğu belli olmadığından şansımız yok mu? Benim ihtiyacım var ancak o ürünün parasını bir daha kaldıracak maddi imkanım yok.
Cevaplayabilirseniz gerçekten çok sevinirim.
İyi günler diliyorum.