çocuk teslimine muhalefet
2015 yılın nisan ayında eşimden boşandım yeni bir evlilik yaptım çocuklarımın velayetini babalarına bıraktım mahkemenin vermiş olduğu karar dogrultusunda çocuklarımı görüyordum evlendikten sonra göstermediler bir gidişimde darp ve hakaret gördüm mahkemelik oldum ve kazandım sonra icra yoluyla almayı denedim sadece kızımı alabildim oğlumu alamadım temmuz ayında kızım bendeydi bu ay içersinde oglumuda göstermiyorlar diye babaları hakkında şikayetçi oldum mahkemelik olduk 11.11.2016 tarihinde çocuk teslimine muhalefet diye mahkememiz vardı ben bunu e devletten öğrendim bana hiç bir tebligat gelmedi ben mahkemeye gitmedim diye dava düşmüş sizlere sorum şu:
1.Bana tebligat gelmedi muhtarlıgada gelmemiş dava düşermi
2.Bu tebligatı kim imzalamışsa onun hakkında ne yapabilirim
Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler
Cevap: çocuk teslimine muhalefet
Alıntı:
netyilmaz rumuzlu üyeden alıntı
2015 yılın nisan ayında eşimden boşandım yeni bir evlilik yaptım çocuklarımın velayetini babalarına bıraktım mahkemenin vermiş olduğu karar dogrultusunda çocuklarımı görüyordum evlendikten sonra göstermediler bir gidişimde darp ve hakaret gördüm mahkemelik oldum ve kazandım sonra icra yoluyla almayı denedim sadece kızımı alabildim oğlumu alamadım temmuz ayında kızım bendeydi bu ay içersinde oglumuda göstermiyorlar diye babaları hakkında şikayetçi oldum mahkemelik olduk 11.11.2016 tarihinde çocuk teslimine muhalefet diye mahkememiz vardı ben bunu e devletten öğrendim bana hiç bir tebligat gelmedi ben mahkemeye gitmedim diye dava düşmüş sizlere sorum şu:
1.Bana tebligat gelmedi muhtarlıgada gelmemiş dava düşermi
2.Bu tebligatı kim imzalamışsa onun hakkında ne yapabilirim
Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler
Dava dosyanıza bakıp tebligat kime yapılmış öğrenebilirsiniz.Eğer size eşinize komşunuza muhtarlık,a teslim edilmemişse Tebliğat usulsüzlüğü olduğundan bir dilekçe ile Mahkemeye müracaat ediniz
Cevap: çocuk teslimine muhalefet
Peki usulsuzlük varsa ne yapmalıyım
Düşen dava geri alınırmı