İyi günler iyi çalışmalar öncelikle herkese. Ben 2016nisan ayında nasil yaptığımı anlamadan pantolunumun kasık bolgesine bir patlıcan koyarak metroya bindim. kalabalıkta ayakta dururken karsımda duran bayan durumu gorup rahatsız olmus. ama kesinlikle ne bir soz atma kendisine ne bir dokunmam olmuyor zaten ne bayan benim dikkatimi cekiyor ne durumdan rahatsız oldugunu görmüyorum. aynı istasyonda inip ben önden çarşı icindeki bir dukkana dogru yola koyuluyorum oda erkek arkadasıyla bulusup o an beni takip ediyorlar dukkanda isim bittikten sonra carsıda devam ederken karakol hizasına gelince karsıma cıkıp sikayetci oluyorlar birlikte karakola geciyoruz. polislere kendi rızamla oradaki nesneyi teslim ediyorum ifadeler alınıyor. magdur izbandaki olayları aynen anlatıyor işte karsımda ayakta duruyordu gordum filan diye dokunma filan olmadıgını oda soyluyor. ama trenden inince beni arkamdan takip etmeye devam etti taciz etmeye devam etti diyor. hakkımda cinsel tacizden dava acılıyor. bende magdurun beni takip etti beni taciz etmeye devam etti diye suclamasının asılsız olduğunu kanıtlamak icin davanın hakimine olay gunu metronun kamera kayıtlarının alınmasını carsıda tek basıma gittiğimi gösteren kayıtların alınmasını talep ediyorum ama hakim pantolonuma nesneyi sokmamdan dolayı bana kızgın oldugu icin delil talebimi reddediyor hemen. bende ne yapacagım caresizliğiyle bimere yazıp biir bayanın kısmen yalan ifadeleryle dava acıldıgını hakiminde onla bir olup ceza almamı sağlayacagını hakimin peşin hukumlu oldugunu yazdım. ilk duruşmamız 3ekim 2016da oldu. hakim duruşma başlangıcında bimere yazıdım yazıyı bile okudu haberi var yani. sinirlenmiştir bu duruma tabi ama daha adil yargılama yapmaya calıstı magdurenin ifadelerinin celiskli oldugunu anladı benim takip etmediğim filan ortaya cıktı. bende hic savunma yapmadım avukat talebim olabilir deyip susma hakkımı kullandım. 1hafta sonra 2. durusmam var. bu arada benim 2011 yılından cinsel taciz sucundan(bir otobuste birinin gozu onunde masturbasyon yapmaktan dolayı :( para cezasına cevrilmis 6ay hapis cezam var. ben bu iki sacma hareketimdende cok pişmanım artık. nasıl bunları yaptıgıma kendime inanamıyorum. lisans mezunum memur atamam oldu ama 2011deki sucumun adli sicilde cıkmasından dolayı bekletiliyor suan girisim. esim ogrendi olayları bosanma surecine girdik. bana cok duskun benimde canımdan cok sevdigim bir cocugum var. zaten ona layık bir baba olabilmek icin ve bu dava surecinde bosanma surecine girmem. memuriyeti kaybetmem gibi nedenlerden dolayı kendi rızamla kendimi topluma gercekten kazandırmak icin bir hastanenin psikiyatri bolumune muracaat edip butun rahatszlıklarımı anlattım pişmanım gercekten iyileşmek istiyorum dedim. dr kisilk bozuklugun var dikkat et hareketlerne dedi ilaclar yazdı kullanıyorum suan. ve gercekten suan kendimin o halinden nefret ediyorum iyileşmeyi canı gonulden istiyorum. benim düzelmem için iceri girmek değilde dısarda canımdan cok sevdiğim cocugumundan kopmadan tedavi olmak daha faydalı olacak. sizlere sorum ben duruşmamda bunu hakime nasıl anlatabilirim. o hareketleri ruhsal bozukluktan yaptıgımı tedavi olmam gerektigini nasıl kanıtlarım??