Garanti bankası kart borcunu ödediğim halde ben ödedikten 1 hafta sonra yasal takip başlatmış
Herkese hayırlı akşamlar öncelikle.. benim sorunum şu yardımcı olursanız yol gösterirseniz çok mutlu edersiniz beni şimdiden tşk ediyorum tüm hukukçu abilerime... 5 aralık 2012 de garanti bankası beni arayıp borcumu ödemediğim takdirde yasal takip başlatacağını dosyanın avukata gideceğini bildirdi... 3 veya 4 dönem ödememiştim borcumu bu sebepten dolayı. Bu görüşmeden sonra aynı gün 5 aralık 2012 de akşam üstü gidip kart borcumu atm den yatırdım bankaya gidip kartın tekrar açılıp açılmayacağını sordum borcum varmı diye öğrenmek istedim kartın kapatıldığını borcum olmadığını söylediler.. aradan 4 yıl geçti ben birçok kez bankalardan destek alıp iş yeri kurmaya araba almaya kredi çekmeye uğraşsamda hep olumsuz cevap aldım kredilerim hep red oldu. 2012 den bu güne kadar belki 50 kere red cevabı aldım ... en son 1 hafta kadar önce bankacı bir arkadaşıma kredi almak istediğimi ama alamadığımı söyledim tc kimlik numaramı istedi benden baktı ve kredi puanımda sorun olmadığını ama sicilimin bozuk olduğunu adıma yasal takip olduğunu öğrendim ... garanti bankasıyla çalıştığımdan direk bankaya gittim böyle bi olayın olup olmadığını sorduğumda yaşadığım şehirdeki garanti bankası avukatına yönlendirdi gittim durumu anlattım ... 5 12 2012 ben ödeme yapıp borcu ve kartı kapattıktan bir hafta sonra bana 12 12 2012 de bana yasal takip başlattığını dosya var ama borçun olmadığını benim dosya açılmadan bir hafta önce borcu kapattığını ve garanti bankası ile iletişime girip tüm bankalardan yasal takibi kaldırmak için mail artırıldığını yasal takibin kalktığını bildirdiler... şimdi ben ne yapmalıyım yıllarca kredi çekemedim hep red cevabı aldım ne bir şey alabildim kredi ile ne iş yeri açabildim ne de sıkıştığımda destek alabildim bankalardan... ve şimdi kalksa bile benim peşimde hep gelecek eskiden yasal takibine girdiğim görünecek bankalarda benim bankalarla tüm işimi bitirdi garanti bankası benim yardıma ihtiyacım var ne yapmalıyım sicilimden nasıl temizlenir bu kara leke ve yıllarca kredi çekemeden bankalardan destek alamayıp red edilen kredilerimin tanzimini nasıl alabilirim... itibarımı nasıl geri alabilrim... saygılarımla hörmetletimle cevabınızı bekliyorum yardımcı olun lütfen bana... hakan kama 05369843184
Cevap: Garanti bankası kart borcunu ödediğim halde ben ödedikten 1 hafta sonra yasal takip başlatmış
garantiye tazminat davası aç