İdari Para Cezasından Hapis Yatmak
Merhaba.Benim 10 aya bölünmüş aylık 450 Tl yani toplamda 4.500 Tl idari mahkeme cezam var.5 ayını sorunsuz bir şekilde ödedim ödemeye devam etsem hepsini öderim ama farklı bir sebepten dolayı ödemek istemiyorum ve kamuya yararlı bir iştede çalışmayıp içeri girmek istiyorum neden diye sormadan ne kadar yatarım ne olur cevaplarsanız sevinirim anlatmak istemediğim ailevi bi sebepten dolayı içeri girmek istiyorum.Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Cevap: İdari Para Cezasından Hapis Yatmak
Hapse girmeyi düşünüyorsunuz peki Siciliniz bozulduğu zaman ileride yaşayacağınız zorlukları da düşündünüzmü
Evet sicil falan umrumda değil,ben sadece ne yerim hemen içeri alırlar mı nasıl olur detaylı bir bilgi istiyorum.
Alıntı:
ilkayerturk rumuzlu üyeden alıntı
Evet sicil falan umrumda değil,ben sadece ne yerim hemen içeri alırlar mı nasıl olur detaylı bir bilgi istiyorum.
Kamu hizmetinde de çalışmaz suistimal yaparsan içeri alabilirler. Orda yiyecek içecek belli bir iaşeden sonra geri kalan ücreti senden tekrar tahsil ederler.İçeride neyle karşılaşırsın ALLAH bilir ALLAH oraya düşmanımı bile düşürmesin inan dışarıdan bakıldığı gibi değil
Para ödemek sorun değil para ödemekten kaçmıyorum,sadece ne yapmam gerek anında mı içeri alacaklar yoksa teslim olma tarihi mi istenecek detaylı bilgi istiyorum içeride karşılacağım şeylerin dışarıdan farksız olduğundan eminim