Davayı yenilemek mümkün müdür?
Ben 19 Yaşimda Iken Yanimda Bir Arkadaşim Ve Aracin Içerisinde Oturan Bir Arkadaşimla Birlikte Bir Suç Unsuru Teşkil Edecek Bir Olaya Kariştim. şöyle Ki Arkadaşimin Biri Araçta Beklerken Iki Arkadaş Markete Girdik Ve Bir Takim Alişverişler Yaptik. Paralarini ödedik Yüksek Derecede Alkol Almiş Olmam Dolayisiyla Maddi Değeri Bugünün Parasi 5 Ytl Yi Geçmeyecek Bir Kozmetik Eşyasinin Parasini Vermeyi Unutup Dişari çiktik Tam O Esnada Market Sahibi Dişari çikip Bize Bağirdi Bende Panikleyip Kaçtim Sonuçta Yabanci Memleketti Ve Insanlari çok Tutucuydu Linç Edilmekten Korktum Açikçasi Marketin Tam Karşisinda Bir Polis Karakolu Varmiş Ve Polisler Olaya Müdahale Etti Bizim Ifademizi Aldilar Bende Alkollü Olmam Dolayisiyla Parasini Verip Vermediğimi Hatirlamiyorum Diye Ifade Verdim. Yaklaşik Bir Yil Sonra Mahkemem Oldu Ve Ben Olayi Tüm Gerçekleriyle Anlattim Gerek Malin Değerinin Düşüklüğü Gerek Mal Sahibinin şikayetçi Olmayip Malini Geri Almiş Olmasi Beni Cezaya çarptirmaz Diye önemsemedim Mahkemeden Sonra Bana Hiç Bir Karar Tebliğ Edilmedi Ve Adli Sicil Kaydim Temiz çikiyordu Daha Geçen Ay Aldiğim Bir Sicil Kaydimda O Sebepten Dolayi 491\3 Maddesinden Ceza Aldiğimi öğrendim Ve Mahkemeden Kararin Tarafima Iletilmesini Istedim Ben Fakülte Mezunu Işi Ve Hayati Düzenli Henüz Askerliğini Yapmamiş Biriyim Hayatimi çok Olumsuz Etkileyecek Bir Durumla Karşi Karşiyayim Aihm Sine Dava Açarak Bu Olayin Mahkemesini Yeniletmeyi Düşünüyorum çünkü Devlet Memurluğu Işim Ve Uzun Dönem Askerliğin Söz Konusu Olacak Lütfen Bana Yardimci Olun çok Zor Durumdayim Ne Yapmaliyim?
Saygilarimla