trafik kazasında karşı tarafın alkol testinin bulunmaması ve sonuçları. lütfen yardım
Herkese iyi akşamlar hemen konuya girmek istiyorum. Babam 2 hafta önce trafik kazası geçirdi ve karşı taraf yüzde yüz suçlu. Babam kırmızı ışıkta dururken hızla arkadan gelen RUHSATI BAŞKASINA ait biri arabayla çarpıyor. ALLAH'a şükür can kaybı yok. Sorun şu : karşı tarafın sigortası maddi hasarı karşılayacak ama babamı arayıp kazayı yapan kişinin alkol testinin olmadığını söylüyor. Bakın bizim değil, bizim bütün evraklarımız tam lakin kazayı yapan sigortanın expert i bizi arayıp alkol testi yok kaza yapanın diyor karakola gidip alabilir misin diyor ki alkol tesi yapıp yapmadığını bile bilmiyoruz biz. Her neyse biz bugün karakola gittik ama herhangi bir şey öğrenemedik. Expert ben böyle işleme sokacağım o zaman dedi. Sorum şu biz paramızı alabilir miyiz? Yani bizlik bir şey var mı anlamadım ben ?
Şimdiden çok teşekkür ederim
edit: konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim tam bilmiyorum.
Cevap: trafik kazasında karşı tarafın alkol testinin bulunmaması ve sonuçları. lütfen yardım
kaza yerine emniyet veya asker geldiyse alkol raporu vardır. yinede paranızı alırsınız.