tüketici hukuk mahkemesine açtığım davayı kazandım yargıtay bozdu ne yapabilirim ?
tüketici mahkemesi faiş miktarda 4 sene için yüzde 100 faiz ödüyoru 3 senesi üstüne 17000 tl hayat sigortasını yerel mahkeme bankayı haksız bulup 17000 tl hayat sigorta bedelin geri aldım sonra banka kararı yargıtayda bozmuş okumadan hızlı imza atmışım mahkeme bunu kabul etti saygılar
Cevap: tüketici hukuk mahkemesine açtığım davayı kazandım yargıtay bozdu ne yapabilirim ?
Yargıtay'ın Bozma Kararı Usüldenmi,yoksa Esas danmı bozmuş öncelikle bunu bilmeniz lazım.Karar kesinleşmeden Parayı nasıl aldınız Bir Avukat tan destek alın aksi takdirde faizi ile geri ödemek zorunda kalırsınız
Cevap: tüketici hukuk mahkemesine açtığım davayı kazandım yargıtay bozdu ne yapabilirim ?
Alıntı:
muratmurat1 rumuzlu üyeden alıntı
Yargıtay'ın Bozma Kararı Usüldenmi,yoksa Esas danmı bozmuş öncelikle bunu bilmeniz lazım.Karar kesinleşmeden Parayı nasıl aldınız Bir Avukat tan destek alın aksi takdirde faizi ile geri ödemek zorunda kalırsınız
parayı bankadan borçla sözleşme ile aldım yerel mahkme de dava açıp haklı bulunduğum için 5.tüketici mahkemesi sonrasında hayat sigorta bedeli ödendi mahkemeyi kazandığım için ama üstelik 4 sende geri ödediğim para yüzde 100 faiz faiş ve haksız dimi ? tesekkürler