Cevap: Dolandırıcılık Davası
Bir kişiye bir mal verme vaadiyle parasını alıp, sonra o malı vermediğiniz gibi, parasını da iade etmiyorsunuz. Bence gayet dolandırıcılık.
Telefonu kargoya vermeye giderken düşürdüm kırıldı ve şu gün ödeyeceğim bu gün ödeyeceğim diye atlattım durumunu hakime de belirtirseniz gerektiği şekilde mahkeme sonlanacaktır.
Alıntı:
CanCi rumuzlu üyeden alıntı
Bir kişiye bir mal verme vaadiyle parasını alıp, sonra o malı vermediğiniz gibi, parasını da iade etmiyorsunuz. Bence gayet dolandırıcılık.
evet sizce dolandırıcılık ama hakim beraat kararı verdi bende arkadaşın parasını gönderdim.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Telefonu kargoya vermeye giderken düşürdüm kırıldı ve şu gün ödeyeceğim bu gün ödeyeceğim diye atlattım durumunu hakime de belirtirseniz gerektiği şekilde mahkeme sonlanacaktır.
ard niyetli düşünmeyin hocam ben dolandırmadım parasını gönderemedim durumum müsait değildi ve mahkeme bittikten sonra gönderdim direk beraat verdi karşı tarafta suçsuz değil daha onun yaptıklarına girmedim ve ben ne yaptıysa anlattım dolandırmadım laflarımı onun ilk verdiği ile ikinci verdiği ifade birbirlerini tutmuyor ve bunu yapan benim arkadaşım dost kötü günde belli olur