senetin günü doldu.. öğrenciyim
okuduğum yerde çaliştigim mekandan 10.000 tl alacagım var adamın durumu yoktu bende senet imzalattım tarih doldu hala telefonlara bakmıyor bişe yapmıyor .. napmam lazım yardım edermisiniz ?? .. birde bu senetin gecerliliği varmı ? http://i.hizliresim.com/WbOAN8.jpg
Cevap: senetin günü doldu.. öğrenciyim bir yardım edermisiniz
bir kişide yardımcı olmamıs be
Cevap: senetin günü doldu.. öğrenciyim
Senet icraya konulması gereklidir.Borçlu üzerine malvarlığı varsa alacağını tahsil edebilirsin.
Cevap: senetin günü doldu.. öğrenciyim
Değerli öğrenci kardeşim, senet geçerlidir. İcra müdürlüğüne git, durumu anlat ve bir dosya açtır. Çok çok az bir masrafı olur. Daha sonra borçlunun hesabını bildiğin banka var ise o bankalara tebligat gönder, maaş almakta ise çalıştığı kuruma tebligat gönder. Bu işlemi icra dairelerinde halledebilirsin. Sana yardımcı olacaklardır. eğer yardımcı olmazlar ise yoğunlarsa orada fotokopi çektiren ellerinde dosya taşıyan kişileri takip et, öğrenci olduğunu söyle en azından onlar yardımcı olur. Ancak tüm bunlar eğer o kişinin hacze mukabil malı varsa geçerlidir. ancak kişisel kanım sana senet veren kişi çoktan işini ayarlamış, üzerine birşey bırakmamış, ve herhangi bir yerde de çalışmıyordur. Kolay gelsin...