Cevap: Borç vermek istiyorum
Senet yapın. Bankalardan kredilerden anlayan biriyseniz aklınıza senet yapmak gelmemiş olamaz. Senet borcun kanıtı olan bir değerli kağıttır.
Alıntı:
CanCi rumuzlu üyeden alıntı
Senet yapın. Bankalardan kredilerden anlayan biriyseniz aklınıza senet yapmak gelmemiş olamaz. Senet borcun kanıtı olan bir değerli kağıttır.
Emin olun şimdiye kadar bankadan ne kredi çektim ne banka ile işim oldu kredi kartım bile yok benim ☺ï¸Senette dikkat etmem gereken nelerdir? Bide bu sözleşme ve senetleri notere götüreyim mi onay için
Alıntı:
seymaonur34 rumuzlu üyeden alıntı
Rica ederim
Karşı taraf Hukuk öğrencisi, bu sebeple Hukukun açıklarını az çok biliyordur. Dolasıyla daha titiz, daha dikkatli davranmanız gerekir. Bu itibarla size önerim şu:
Borcu alan ile siz en yakın Notere, Nüfus Cüzdanıyla birlikte, giderek ilgili Noterden, düzenleme biçimde Senet istediğinizi beyan ediniz, bu beyandan sonra İlgili Noterde gerekli evrakları düzenleyerek her şeyi çok sağlam bir şekilde Resmiyette dökecektir. Kısacası Noterlikçe düzenlenmiş(Normal senet DEĞİL.) Senet yaptırınız. Bu senet türünü Noter düzenleyecektir. Yani sizler herhangi bir evrak düzenlemenize gerek yoktur.
Noterlik Senetti ile ilgili link:
http://www.acikogretimadalet.com/not...si-konusu.html
Alıntı:
ayberk_08 rumuzlu üyeden alıntı
Karşı taraf Hukuk öğrencisi, bu sebeple Hukukun açıklarını az çok biliyordur. Dolasıyla daha titiz, daha dikkatli davranmanız gerekir. Bu itibarla size önerim şu:
Borcu alan ile siz en yakın Notere, Nüfus Cüzdanıyla birlikte, giderek ilgili Noterden,
düzenleme biçimde Senet istediğinizi beyan ediniz, bu beyandan sonra İlgili Noterde gerekli evrakları düzenleyerek her şeyi çok sağlam bir şekilde Resmiyette dökecektir. Kısacası Noterlikçe düzenlenmiş(Normal senet DEĞİL.) Senet yaptırınız. Bu senet türünü Noter düzenleyecektir. Yani sizler herhangi bir evrak düzenlemenize gerek yoktur.
Noterlik Senetti ile ilgili link:
http://www.acikogretimadalet.com/not...si-konusu.html
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum.yardımsever insanların varlığını bilmek güzel.aynen dediğiniz gibi yapacağım, sonunda ne paramı ne de dostluğumu kaybetmek istiyorum. Düzenleme şeklinde seneti notere yaptıracağım , ikimizin de nüfus cüzdanı bide resim gerekir heralde.başka da bişey yoktur. O kırtasiyeden alırız senet falan diyordu ama onu da uyarırım bu noktada
Alıntı:
seymaonur34 rumuzlu üyeden alıntı
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum.yardımsever insanların varlığını bilmek güzel.aynen dediğiniz gibi yapacağım, sonunda ne paramı ne de dostluğumu kaybetmek istiyorum. Düzenleme şeklinde seneti notere yaptıracağım , ikimizin de nüfus cüzdanı bide resim gerekir heralde.başka da bişey yoktur. O kırtasiyeden alırız senet falan diyordu ama onu da uyarırım bu noktada
Rica ederim.
Evet, ikinizin Nüfus cüzdanı gereklidir.
Kırtasiyeden alacağınız Senette küçücük (Örneğin Senettin düzenleme yerinin yazılmaması.) bir yerin yazılmaması Senettin geçerliliğini yitirmesine veya çeşitli mağduriyetlere neden olmaktadır. İşte bunun önüne geçebilmek için Noterlikçe düzenlenmiş SENET yaptırın dedim. Bütün Evrak işlerini İlgili Noter yapacak, hemen ardından gerekli yerlere sadece imza atacaksınız.
Gelişmeler ve sonuç hakkında bilgi verirseniz mutlu oluruz.
Noter masrafları konusunda da bilgi verirseniz memnun oluruz.